Silvășan vrea să uite cât mai repede înfrângerea de la Voluntari: “Trebuie să ne recuperăm, ne așteaptă o nouă partidă complicată”

Silvășan vrea să uite cât mai repede înfrângerea de la Voluntari: “Trebuie să ne recuperăm, ne așteaptă o nouă partidă complicată”
| Foto: championsleague.basketball

Campioana României a suferit cel de-al doilea eșec al sezonului în Liga Națională, scor 84-81, pe terenul echipei ilfovene.

După ce au fost învinși de CSO Voluntari și în Cupa României, “studenții” au cedat și în campionat, într-o partidă restantă. La finalul întâlnirii, Mihai Silvășan a avut puterea să își felicite adversarii și e deja cu gândul la următoarea partidă, care se anunță a fi una complicată.

“A fost un meci foarte disputat. Puteam și noi să câștigăm. Îi felicit pe ei pentru că au făcut-o, ne-am luptat în permanență. În a doua repriză ne-au condus destul de multe minute, nu am găsit drumul spre coș. Totuși, îi felicit pe băieți pentru felul în care s-au luptat.

Am avut șansa să trimitem meciul în prelungiri. Nu ne încântă faptul că am pierdut, este doar un meci. Ne-a lipsit Stipanović, însă nu căutăm scuze. Trebuie să ne recuperăm repede, peste două zile ne așteaptă o nouă partidă complicată”, a spus antrenorul campioanei României.

Următorul meci pentru U-BT, cel contra celor de la Argeș Pitești, este programat joi, 31 martie, de la 19:00.

Comenteaza