Simion ar fi trebuit să execute penalty în finala Cupei, însă a refuzat. Explicațiile mijlocașului

Simion ar fi trebuit să execute penalty în finala Cupei, însă a refuzat. Explicațiile mijlocașului
| Foto: FC Universitatea Cluj

Jucătorul în vârstă de 25 al Universității Cluj ar fi fost unul dintre primii 5 executanți, dar a refuzat.

"Studenții" au pierdut dramatic finala Cupei României, 4-5 la loviturile de departajare contra celor de la Sepsi OSK. Unul dintre cei care ar fi trebuit să execute un penalty a fost Gabriel Simion însă mijlocașul a refuzat, dar și-a motivat gestul la finalul partidei.

"Eu eram al doilea executant, dar am avut o lovitură la spate în timpul meciului și eram încă încordat. Am zis că voi bate după primii 5, nu am mai bătut până la urmă, îmi pare rău, însă acum nu mai putem întoarce nimic", a explicat mijlocașul.

În ciuda eșecului din ultimul act al Cupei României, Simion privește cu optimism spre viitor și speră la un nou sezon mai bun pentru "Șepcile roșii".

"Am dominat, deși nu cred că ne considera cineva favoriți. Am fost peste ei, am jucat mult mai bine și cred că meritam să câștigăm. Toți suntem supărați, dar nu avem ce face, trebuie să mergem mai departe. Avem acum o mică vacanță și când revenim trebuie să dăm totul și să începem cu dreptul noul sezon.

Ne pare rău că nu am reușit să îi facem fericiți pe fani și să aducem Cupa la Cluj. Acesta e cel mai mare regret al nostru, au fost minunați. Ne-au consolat la final, le mulțumim că au fost alături de noi", a declarat Gabriel Simion.

În actualul sezon, mijlocașul a strâns 32 de apariții pentru Universitatea Cluj în Superligă și Cupa României.

Comenteaza