Simona Halep a ajuns la Cluj pentru Sports Festival

Simona Halep a ajuns la Cluj pentru Sports Festival
| Foto: Facebook.com/airportcluj.ro
Simona Halep a ajuns la Cluj pentru Sports Festival
Simona Halep a ajuns la Cluj pentru Sports Festival
Simona Halep a ajuns la Cluj pentru Sports Festival

Tenismena a aterizat, vineri după-amiază, pe Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj. Halep va juca în această seară în BT Arena în meciul de retragere al lui Horia Tecău, în cadrul Sports Festival.

Joi s-a dat startul, la Cluj, cele de-a treia ediții a celui mai important eveniment din România dedicat sportului.

Vineri va avea loc primul mare eveniment organizat în cadrul Sports Festival 2022: meciul de retragere al lui Horia Tecău, vicecampion olimpic şi triplu câştigător de Grand Slam la dublu și dublu mixt. Show-ul va fi un mix neconvențional de meciuri, cu accent pe spectacol! Meciul-vedetă îi va avea în aceeași echipă de dublu mixt pe Simona Halep și pe Horia Tecău!

Alături de ei vor fi fostul partener la dublu al lui Horia, suedezul Robert Lindstedt și Andrei Pavel. Noua surpriză a serii este Bethanie Mattek Sands care se alătură super-evenimentului dedicat lui Horia Tecău. Bethanie este fosta parteneră de dublu-mixt a lui Horia, cea cu care a câștigat Australian Open. Toți invitații vor juca alături de marele tenismen român, pe terenul amenajat în BT Arena.

Evenimentul se anunță a fi un super-show cu multe surprize și momente artistice. Gemenele Yulia și Olia Mosienko din Ucraina, semifinaliste la Românii au talent 2022, vor susține un număr de acrobații simbolic intitulat ”Am avut un vis de pace”. Trupa Ok World Wide, formată din românii care de pe străzile Londrei, au ajuns staruri internaționale de street dance și bagjump acrobatics, va susține un super număr de street dance.

Super-show-ul dedicat lui Horia Tecău va avea loc pe terenul de tenis amenajat în BT Arena și va începe la ora 20.00, iar accesul publicului se va face începând cu ora 19.00.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

Comenteaza
loading...