Simona Halep a fost învinsă în finala turneului de la Roma, după ce s-a accidentat la gleznă

Simona Halep a fost învinsă în finala turneului de la Roma, după ce s-a accidentat la gleznă
Simona Halep (4 WTA) a jucat cu Elina Svitolina (Ucraina, 11 WTA), în marea finală a turneului Premier 5 de la Roma (Italia).

UPDATE: Simona Halep este învinsă de Elina Svitolina la Roma, după o finală de coşmar, scor 6-4, 5-7, 1-6! Halep ratează al 16-lea titlu al carierei din cauza unui ghinion teribil, ţinând cont că sportiva noastră nu a mai putut să evolueze la nivelul ei obişnuit după ce s-a accidentat într-un moment în care controla partida. Simona a călcat greşit la 5-2 în prima manşă, apoi s-a chinuit şi nu i-a mai putut face faţă Elinei, jucătoare care ajugne la 8 trofee în carieră!

UPDATE: Halep - Svitolina 6-4, 4-7, 1-5! Simona câştigă în sfârşit un game, reuşind al 3-lea as de astăzi. La serviciu urmează însă Elina Svitolina.

UPDATE: Halep - Svitolina 6-4, 4-5! Atunci când pare că se află la pământ, Simona vine de nicăieri cu un tenis de pe altă planetă! Şi face rebreak-ul, reuşind un pasing excelent. Din păcate, durerile continuă, iar Halep este bandajată la gleznă de fizioterapeut.

UPDATE: Simona a câştigat primul set, dar a primit îngrijiri medicale după ce a călcat strâmb. Halep - Svitolina 6-4.

Este cea de-a doua înfruntare dintre Halep şi Svitolina. Românca a câştigat primul meci, în 2013, la Sofia, în faza grupelor la Turneul Campioanelor 2, scor 6-1, 6-1.
Dacă bate astăzi, Simona Halep va fi prima jucătoare din România care câştigă turneul de la Roma! Virginia Ruzici, managerul Simonei, a jucat finala de două ori, însă a pierdut de fiecare dată: 5-7, 5-7 cu Regina Marsikova din Cehoslovacia, în anul 1978, şi 7-5, 2-6, 2-6 în faţa americancei Chris Evert (1980).

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 6, s-a calificat, sâmbătă, în finala turneului de la Roma, din Italia, de categorie Premier 5, desfăşurat pe zgură şi dotat cu premii în valoare totală de 2.775.745 de euro.

 

Comenteaza