Simona Halep a învins-o pe Barbora Krejcikova în turul doi la Praga

Simona Halep a învins-o pe Barbora Krejcikova în turul doi la Praga
| Foto: hepta

Simona Halep a avut nevoie de mai bine de două ore ca să treacă de Barbora Krejcikova. Halep a pierdut primul set cu 6-3, dar a revenit apoi şi a câştigat următoarele două seturi. În turul următor, Halep o va întâlni pe poloneza Magdalena French.

Simona Halep a trecut printr-un meci dificil la Praga. La primul turneu după cinci luni de pauză, Halep s-a impus în turul doi în meciul cu cehoaica Barbora Krejcikova.

Halep a început slab partida şi a pierdut primul set în doar 32 de minute. Numărul doi mondial s-a trezit în setul secund şi a dus meciul în decisiv. Acolo, Halep a fost superioară şi a obţinut victoria.

În turul următor, Simona Halep o va întâlni pe Magdalena French, numărul 174 în lume. Partida va avea loc vineri, după ora 15.00.

"A jucat grozav şi a fost foarte dificil să-mi găsesc ritmul. Dar am rămas concentrată la fiecare minge jucată. Serviciul meu nu este grozav în acest moment. Dar voi continua să lucrez. Să sperăm că se va îmbunătăţi cu fiecare zi care va trece. Am văzut-o (pe Magdalena French) înainte de meciul meu. Este o luptătoare. Va fi un meci foarte interesant. Nu am mai jucat până acum aşa că va fi ceva nou, dar sunt pregătită", a declarat Simona Halep după meci.

loading...
Comenteaza