Simona Halep a renunțat în sfârşit la Patrick Mouratoglou

Simona Halep a renunțat în sfârşit la Patrick Mouratoglou
| Foto: Dreamstime - via capital.ro

Fostul lider mondial se antrenează la o altă academie din străinătate, renunţând la academia lui Patrick Mouratoglou. 

Simona Halep a depus apel la TAS, dar forul de la Lausanne a anunțat că nu poate preciza în acest moment când ar urma să dea un verdict final în această speță.

Însă, până să reînceapă lupta în justiția sportivă, Halep a reînceput antrenamentele la o academie din străinătate, care nu este cea a lui Patrick Mouratoglou, unde s-a pregătit anul trecut până să fie depistată pozitiv și suspendată.

Simona este în Dubai și se pregătește la CF Tennis Academy, fondată de Clark Francis, fost jucător de tenis profesionist, care a fondat academia acum 20 de ani. Francis a fost prezent la antrenamentele Simonei Halep și a discutat cu aceasta, după ce românca a lovit mingea cu Adam Lawson, cel mai bine cotat antrenor al Academiei, a transmis prosport.ro.

Înființată la Dubai în 1997, Academia de Tenis CF a devenit sinonimă cu tenisul în Emiratele Arabe Unite și s-a impus rapid ca fiind academia de tenis nr. 1 din regiune.

Faptul că Simona Halep se pregătește în Dubai confirmă ruptura dintre ea și Patrick Mouratoglou, considerat principalul vinovat pentru situația în care a ajuns Halep. Mouratoglou a antrenat-o 10 ani pe Serena Williams, dar a părăsit-o pe aceasta pentru Simona Halep.

Comenteaza