Simona Halep, adversar de top în sferturile turneului de la Montreal

Simona Halep, adversar de top în sferturile turneului de la Montreal

Românca o va întâlni pe Caroline Garcia (6 WTA), la Rogers Cup.

Simona Halep a rămas singura reprezentată a țarii noastre pe tabloul principal de la Montreal și se pregătește de un duel de foc în sferturile de finală. Liderul clasamentului mondial a avut două zile agitate în care a trecut de două adversare puternice, Anastasia Pavlyuchenkova și Venus Williams, iar acum o va înfrunta pe Caroline Garcia.

Câștigătoare la Montreal în 2016, Halep conduce la capitolul meciuri directe, 4-1. Ultima victorie a Simonei în fața franțuzoaicei a venit în acest an, la turneul de la Roma.

Liderul WTA speră să reușească o refacere cât mai rapidă înaintea duelului cu Garcia. “Va fi diferit de data asta. Am jucat de multe ori împotriva ei, ştiu la ce să mă aştept. Va fi un meci greu, dar acum vreau să mă relaxez, să mă recuperez. Sunt foarte fericită că pot juca din nou sferturi la acest turneu. Este un turneu frumos şi ador să joc pe acest teren. Este minunat, la fel şi atmofera. Tribunele sunt pline de fiecare dată când joc aici”, a declarat Halep, conform Digisport.

Partida dintre Simona Halep și Caroline Garcia va avea loc sâmbătă, 11 august, de la ora 1:30.

Comenteaza