Foto Simona Halep: "Boc este senzațional!"

Simona Halep: "Boc este senzațional!"
Simona Halep: "Boc este senzațional!"
Simona Halep: "Boc este senzațional!"
Simona Halep: "Boc este senzațional!"
Simona Halep: "Boc este senzațional!"

Marea campioană de la Roland Garros este entuziasmată de susținerea primarului Emil Boc și a vorbit despre acest lucru la conferința de presă. 

„Domnul Boc e senzaţional! A călătorit atât de mult şi ne-a transmis şi nouă o energie pozitivă prin comportamentul său. Ne ajută foarte mult. A venit aici special pentru noi”, a spus Simona Halep.

"Emil Boc a dovedit că este probabil cel mai bun primar din România. Clujul a înflorit în ultimii ani și a ajuns în topul destinațiilor europenene preferate ale turiștilor. Mai mult decât atât, fostul premier a reușit să transforme municipiul pe care-l conduce și în locația preferată a sportivilor români. 

De altfel toate competiţiile importante, care s-au desfăşurat în România, au avut loc la Cluj pentru că Bucureştiul este singura capitală europeană care nu oferă condiţii optime în acest sens. 

Ion Țiriac a vorbit şi el în urmă cu ceva timp despre posibilitatea organizării unui turneu de un milion de dolari la Cluj, pentru că Bucureştiul nu-i oferă condiţiile necesare. Emil Boc a declarat că-l aşteaptă să pună la punct detaliile", notează revista Capital

Echipa României s-a calificat în semifinalele Fed Cup după ce a învins cu 3-2 Cehia pe terenul acesteia, într-un final dramatic. Punctele naționalei tricolore le-au adus Simona Halep (2) și dublul Irina Begu / Monica Niculescu (1). Meciul pentru calificarea în finală va avea loc în Franța, în perioada 20-21 aprilie.

Emil Boc, edilul Clujului, s-a deplasat la Ostrava pentru a susține formația României. Boc a apărut în tribună îmbrăcat într-un tricou al naționalei, cu un fular tricolor și a bătut la tobă, fiind acompaniat de alți suporteri ai naționalei tricolore. De altfel, pe un banner scria "Cluj-Napoca susține echipa de Fed Cup a României".

Comenteaza