Video Simona Halep, dezvăluiri despre relația cu Darren Cahill: "Mă relaxează mult cu glume. Eu nu glumeam înainte să-l cunosc pe el"

Simona Halep, dezvăluiri despre relația cu Darren Cahill: "Mă relaxează mult cu glume. Eu nu glumeam înainte să-l cunosc pe el"

Simona Halep a vorbit, înainte de Australian Open, despre relația pe care o are cu antrenorul Darren Cahill, care a revenit în echipa ei după o pauză de un an.

Simona Halep spune că i-ar plăcea să câștige turneul din Australia, căruia îi spune "Happy Slam", mai ales pentru că Darren e australian și mărturisește că are o oarecare "afinitate cu australienii", "cu care are o mică istorie".

"Trebuie să mă simt bine cu oamenii cu care lucrez. Pe Darren l-am ales pentru că mi-a plăcut foarte mult pedagogia lui, felul cum vorbește, faptul că m-a înțeles, mi-a înțeles nervii, mi-a înțeles personalitatea. A încercat pe stilul meu să mă schimbe oarecum, să-mi dau seama de ceea ce nu am bun în interiorul meu. Mă relaxează foarte mult spunând glume. Eu nu glumeam înainte să îl cunosc pe el nu glumeam. Credeam că, dacă sunt pe teren, la muncă, nu ar trebui să aibă nimeni acces la mine. Dar, venind el în echipă, au apărut glumele, pozele pe Instagram, m-am deschis foarte mult", a povestit Halep, într-un clip promoțional pentru Banca Transilvania.

Primul meci al Simonei Halep la Open-ul australian este programat pentru marți. Sportiva româncă o va întâlni în primul tur pe americanca Jennifer Brady.

Comenteaza