Simona Halep divorțează de Toni Iuruc!

Simona Halep divorțează de Toni Iuruc!

Simona Halep divorțează de Toni Iuruc la mai puțin de un an de când s-au căsătorit civil, după o decizie luată de comun de acord.

Ei au oferit celor din anturaj drept motiv al divorțului distanța foarte mare dintre ei, cauzată de cariera Simonei Halep, scrie gandul.ro. Părinții campioanei ar fi insistat să își mai dea o șansă, drept pentru care ei au mers în această vară într-o vacanță în Grecia. Acolo, însă, lucrurile s-au clarificat, dar în direcția rupturii definitive. Astfel că s-a ajuns în acest punct: divorțul la notariat!

Simona Halep și Toni Iuruc erau împreună din anul 2019. S-au afișat prima dată în public ca și cuplu la turneul de Grand Slam de la Wimbledon, atunci când românca a câștigat marele trofeu.

Simona Halep și Toni Iuruc ar urma să se prezinte chiar joi la un notar public pentru a pune capăt mariajului. Cei doi parteneri nu vor avea de împărțit nimic, deoarece au avut o înțelegere în momentul căsătoriei ca fiecare să își pătreze bunurile proprii în caz de separare.

Simona Halep (30 de ani) şi Toni Iuruc (42 de ani) s-au căsătorit civil pe 15 septembrie 2021, într-un decor de vis, iar cununia religioasă era programată în 13 noiembrie 2022, la Sinaia. 

Etichete
Comenteaza