Simona Halep, după ce a adus victoria României în meciul cu Elveția: “Ce a făcut Clujul pentru noi a fost ceva deosebit”

Simona Halep, după ce a adus victoria României în meciul cu Elveția: “Ce a făcut Clujul pentru noi a fost ceva deosebit”

Numărul 1 WTA a lăudat din nou atmosfera din Sala Polivalentă.

Simona și-a exprimat din nou dorința de a câștiga un Grand Slam. “Nu citesc în stele, dar îmi doresc un Grand Slam. Acesta e visul meu după ce am ajuns numărul 1 mondial. Sper să se întample, dar nu voi fi dezamăgită dacă nu se va întâmpla”, a spus liderul mondial.

Halep susține că nu se aștepta la schimbarea din echipa Elevției, dar că antrenorul ei, Darren Cahill, a ajutat-o cu sfaturi. “M-a surprins schimbarea. Am aflat cu 45 de minute înainte. Mi-a scris și Darren Cahill și mi-a explicat cum să joc împotriva ei. Mi-a zis să joc ce știu eu mai bine. Totul a fost mai bine azi. Nu am avut feelingul potrivit pentru a fi mai agresivă ieri”, a menționat Simona.

Liderul clasamentului mondial a ținut să laude atmosfera din Polivalenta clujeană și speră la o evoluție cât mai bună în Grupa Mondială. “Le mulțumesc celor din sală. Ce a făcut Clujul pentru noi a fost ceva deosebit. E admirabiă toată energia pe care o simțim când venim aici. Cred că am jucat destul de bine până acum in Fed Cup. Cred că putem ajunge cât mai sus, suntem o echipă puternică, trebuie să credem în noi”, a încheiat Halep.

Comenteaza