Simona Halep după eliminarea de la Wimbledon: “Am încercat cât s-a putut să mă adaptez, dar n-a ieşit în ultimul meci”

Simona Halep după eliminarea de la Wimbledon: “Am încercat cât s-a putut să mă adaptez, dar n-a ieşit în ultimul meci”
| Foto: WTA

Liderul mondial s-a întors în România după eșecul prematur de la turneul londonez.

Deși a defilat în primele meciuri pe iarba din capitala Regatului Unit, românca a pierdut surprinzător împotriva taiwanezei Su-Wei Hsieh. Halep a acuzat dificultatea suprafeței de joc și recunoaște că nu s-a putut adapta terenurilor din Londra. “Da, cu siguranţă a fost mai puţin bine că n-am avut un meci înainte, dar a fost şi bine, pentru că n-am avut timp să am meciuri, că am mers spre finală la Rolad Garros. Nu poţi să le ai pe toate.

M-am simţit bine, a fost bucurie foarte mare că am câştigat la Roland Garros, dar am fost super concentrată pe Wimbledon, dar suprafaţa e dificilă şi n-am prea reuşit să-mi fac jocul. Am încercat cât s-a putut să mă adaptez, dar n-a ieşit în ultimul meci”, a declarat Halep pentru Telekom Sport.

Liderul mondial a discutat și despre faptul că primele 10 jucătoare din clasamentul mondial au părăsit deja competiția. “Nu ştiu cum să îmi explic şi nu ştiu dacă ar trebui eu să explic. Cred că aşa a fost să fie, şi cele mai jos clasate de locul 10 au jucat mai bine, au avut mai multă încredere”, a adăugat Simona.

Comenteaza