Simona Halep, după victoria din prima partidă de la Fed Cup: “Meciul acesta a fost de trei ori mai greu decât finala de la Melbourne”

Simona Halep, după victoria din prima partidă de la Fed Cup: “Meciul acesta a fost de trei ori mai greu decât finala de la Melbourne”
| Foto: foto facebook.com/romaniafedcup

Liderul ierarhiei mondiale nu a ratat ocazia de a lăuda fanii prezenți în Sala Polivalentă din Cluj.

Halep spune că meciul cu Golubic a fost unul greu atât pe teren, cât și datorită presiunii venite din tribună. “Meciul acesta a fost de trei ori mai greu decât finala de la Melbourne, ceea ce înseamnă mult și putem să ne dăm seama ce înseamnă să joci pentru țară. E foarte bine și sunt bucuroasă că am reușit să câștig acest meci. De fiecare dată este greu la Fed Cup, dar astăzi a fost ceva deosebit, ceremonia a fost deosebită și pur și simplu de abia respiram când am început meciul.

Am avut și o contractură, la picior, în game-ul doi, dar nu a contat prea mult, iar acum o să mă recuperez ca să pot juca mai bine mâine. Astăzi nu a contat durerea, m-am gândit doar că au venit atât de mulți oameni să ne susțină și trebuie să câștig.

În setul al treilea am început să dau mai rotund, să înalț mingea mai mult pentru că terenul este lent, iar pe ea am simțit-o foarte relaxată. M-a ajutat și Andrei Pavel, mereu contează sfaturile lui, toți m-au ajutat azi”, a declarat liderul WTA la finalul partidei.

Simona Halep a avut doar cuvinte de laudă în legătură cu atmosfera creată în Sala Polivalentă. “Astăzi am avut emoții în plus pentru că s-a întâmplat ceva în premieră. După ce am fost prezentate, toată sala mi-a strigat numele. A fost un moment greu pentru mine, dar foarte frumos și le mulțumesc pentru asta. Mereu a fost o atmosferă frumoasă, astăzi a fost ceva în plus, poate coregrafia și faptul că fanii ne-au arătat cât de mult ne apreciază”, a adăugat Halep.

Următorul meci al liderului mondial va fi duminică, 22 aprilie, împotriva Timeei Bacsinszky.

Comenteaza