Simona Halep, la Transylvania Open: "Îmi era dor de casă, iar Clujul este cumva casa mea. Mare păcat că nu vom avea spectatori"

Simona Halep, la Transylvania Open: "Îmi era dor de casă, iar Clujul este cumva casa mea. Mare păcat că nu vom avea spectatori"

Simona Halep a avut cuvinte de laudă la adresa organizatorilor Transylvania Open înaite de a porni spre Cluj-Napoca, locul în care se simte acasă. 

Simona Halep s-a întors în țară după eliminarea de la Kremlin Cup şi va ajunge la Cluj-Napoca, pentru a participa la Transylvania Open. Românca este bucuroasă că poate termina sezonul acasă, dar ar fi vrut să mai prindă câteva turnee, având în vedere că se află într-o formă tot mai bună, scrie digisport.ro. 

Simona Halep are doar cuvinte de laudă pentru organizatorii Transylvania Open, spunând că aceştia au făcut  "un lucru extraordinar", făcând mari eforturi pentru a aduce la acest turneu jucătoare de top.  

"Mă simt mult mai bine, am avut o săptămână bună la Moscova. Maria Sakkari e într-o formă mare, merita să câștige. Nu este un lucru pozitiv pentru mine că se termină sezonul acum, începusem să joc din ce în ce mai bine. E un lucru important că suntem foarte multe românce la Cluj, știu că voi juca cu Gabi Ruse, a avut un an extraordinar.

Mare păcat că nu vom avea spectatori la Cluj. Știu că organizatorii s-au chinuit să aducă jucătoare de top. Din păcate, nu se poate juca cu spectatori din cauza acestui COVID. Patrick Ciorcilă a făcut un lucru extraordinar cu acest turneu. Stați să trec de primul tur și ne gândim la următorul meci. Eu vreau doar să joc bine la Cluj.

Îmi era dor de casă, iar Clujul este cumva casa mea, am jucat multe meciuri acolo, la FED Cup. Oamenii mereu m-au întâmpinat cu căldură, așa că abia aștept să ajung acolo", a spus Simona Halep, la revenirea de la Moscova.

Pe tabloul principal de la Transylvania Open s-au calificat direct șapte jucătoare din România. În primul tur, Simona Halep (19 WTA) o va întâlni pe conaționala Gabriela Ruse (83 WTA).

Comenteaza