Simona Halep nu se lasă învinsă de virus: „Mă simt bine ... vom trece prin asta împreună”

Simona Halep nu se lasă învinsă de virus: „Mă simt bine ... vom trece prin asta împreună”
| Foto: mediafax.ro

Simona Halep a anunțat recent că a fost infectată cu noul Covid-19. Sportiva nu s-a lăsat învinsă de virus și a anunțat public că „Mă simt bine ... vom trece prin asta împreună”.

 

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

„Mulţumesc tuturor pentru mesaje, mă simt minunat”, a transmis sportiva. Simona Halep a postat şi o poză în care zâmbeşte încrezător. Simona Halep a anunţat sâmbătă pe contul ei de Twitter că s-a infectat cu noul coronavirus. „Bună tuturor, am vrut să vă anunţ că am fost testată pozitiv cu COVID-19”, a scris Simona Halep: „Mă simt bine ... vom trece prin asta împreună”.

Ulterior, Artemon Apostu-Efremov, unul dintre antrenorii Simonei Halep, a declarat la Digi Sport că sportiva are simptome medii. „Simona e în neregulă, s-a autoizolat, are simptome medii şi sper să se refacă cât mai repede. Am fost destul de surprins, pentru că Simona e destul de atentă, grijulie, tot timpul a respectat măsurile, însă, după cum vedem, este acest nou de val de COVID-19 şi nu ştiu când şi de unde a luat.

Nici ea nu ştie. E o realitate cu care trebuie să ne confruntăm şi sper că vom trece cu bine prin asta. Nu cred că sunt chestii pe care le poţi controla. O luăm ca atare. Nu ne gândim că e ceva negativ sau pozitiv, e o realitate. Important e să treacă cât mai repede şi cât mai bine peste acest virus. Apoi, vom începe pregătirea, când va fi gata”, declara Artemon Apostu-Efremov.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza