Video Simona Halep sărbătorită pe Arena Națională de 20.000 de români. Gabriela Firea, huiduită copios

Simona Halep sărbătorită pe Arena Națională de 20.000 de români. Gabriela Firea, huiduită copios

Simona Halep a ajuns luni seara pe Arena Naţională. Pe gazonul stadionului a fost amenajată o scenă, iar mii de persoane s-au strâns în tribune pentru a asista la evenimentul organizat de Primăria Capitalei.

Evenimentul nu a fost însă lipsit de incidente. În momentul în care prezentatorul evenimentul a menţionat numele Primăriei Capitalei, publicul a început să huiduie, acoperind tot ce se spunea de la microfon.

Ulterior, după ce Simona Halep a urcat pe scenă însoţită de primarul general Gabriela Firea, a avut loc încă un episod de huiduieli, în momentul în care Gabriela Firea a felicitat-o de la microfon pe jucătoarea de tenis. Vizibil stânjenită, Firea a afirmat că a vrut doar să o felicite pe Halep şi şi-a încheiat rapid discursul.

Momentul a fost unul stânjenitor şi pentru Simona Halep, pe faţa căreia se putea citi nedumerirea.

"Vă mulţumesc foarte mult că aţi venit, am vrut special să vin, să ne bucurăm pentru acest trofeu. Bucuria este foarte mare, vă mulţumesc foarte mult, nu m-am aşteptat. Sunt foarte mândră că sunt româncă, aşa cum spun mereu. Aceste performanţe sunt de aici, mereu am spus, chiar dacă vin dintr-o ţară micuţă, se poate face performanţă mare. Peste tot am parte de dumneavoastră, sunteţi un public numeros şi călduros. Acest drum a fost foarte lung, de 20 de ani am început să joc tenis, mulţumesc antrenorilor, care au pus o cărămidă la această performanţă, familiei mele. Ştim bine că nu avem un sistem dezvoltat în sport, dar mulţumesc României pentru tot ceea ce mi-a oferit şi sper să mai avem mulţi campioni. Sper s fie un început, trebuie să avem mai multă încredere în noi ca oameni, dar întâi trebuie să visezi. Nu aş vrea să mai plec de pe această scenă, vă mulţumesc, este un moment deosebit", a declarat Halep, întreruptă în repetate rânduri de aplauzele şi scandările fanilor.

Apoi au fost invitaţi pe scenă Ilie Năstase şi preşedintele FRT, George Cosac, moment în care Simona Halep a spus: "Ilie Năstase a câştigat două Grand Slam-uri. Sper să-mi dea din puterea lui să mai căştig şi eu unul".

"Sunt foarte mândru de Simona, şi eu am trecut prin aceeaşi situaţie, am jucat trei finale, înainte să iau un Grand Slam. O felicit pe ea şi pe părinţi, că federaţia mai puţin a ajutat-o. O felicit că a avut răbdare, pentru că acum au venit şi trandafirii, adică victoriile", a declarat Ilie Năstase.

Scena de la Arena Naţională a fost aşezată spre tribuna oficială, iar la eveniment au fost prezenţi copii de la CSM Bucureşti

La final, Monica Anghel şi Marcel Pavel i-au cântat Simonei Halep, iar jucătoarea a dat autografe copiilor.

La eveniment au fost prezenţi aproximativ 20.000 de oameni, scrie stiripesurse.ro.

 

Comenteaza