Simona Halep si Toni Iuruc s-au logodit! Unde vor sărbători marele eveniment din viața lor

Simona Halep si Toni Iuruc s-au logodit! Unde vor sărbători marele eveniment din viața lor

Simona Halep va sărbători logodna cu Toni Iuruc, după US Open. Evenimenul va fi restrâns, alături de familie și câțiva prieteni.

Până la vârsta de 29 de ani, Simona Halep se poate considera un sportiv împlinit. Profesional ea a atins culmile gloriei în tenis câștigînd numeroase trofee și urcând pe primul loc al ierarhiei mondiale. Lucrul care poate îi lipsea Simonei pentru fericirea deplină este pe cale să se concretizeze.

Iubitul ei, Toni Iuruc a cerut-o în căsătorie în urmă cu puțin timp, ocazie cu care Simona a vrut să împărtășească fericitul moment cu fanii săi. Ea a postat pe rețelele de socializare o poză cu inelul de logodnă primit de la Toni Iuruc. După fericitul moment, Simona Halep și-a dezvăluit fericirea în cadrul unei conferințe de presă.

E foarte frumos (n.r. – inelul de logodnă) și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine.

Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă bucur pentru că am făcut pasul deja, este un moment foarte foarte frumos din viața mea”, a declarat Simona Halep.

După primirea inelului de logodnă, Simona și logodnicul său au intrat în febra pregătirilor pentru nuntă. Marele eveniment se pare că va avea loc în toamnă la Constanța.

Cei doi îndrăgostiți au hotărât ca înaintea marelui eveniment să dea o petrecere restrânsă în care să sărbătorescă logodna. Conform Ziare.com petrecera va avea loc pe data de 15 septembrie într-un club de lux din stațiunea Mamaia. La petrecere vor fi invitați prietenii apropiați, familiile și rudele celor doi.

 

Comenteaza