Simona Halep vs Serena Williams, în optimi la Australian Open

Simona Halep vs Serena Williams, în optimi la Australian Open

Presa internaţională a felicitat-o pe Simona Halep pentru dorinţa şi tăria de care a dat dovadă în turul al treilea de la turneul de Grand Slam, Australian Open. Liderul WTA a trecut de Venus Williams, iar meciul din optimi este văzut ca o finală.

Halep se va duela cu sora mai mică a lui Venus, Serena, pe care a reuşit să o învingă o singură dată în cele nouă întâlniri din istoria celor două sportive.

"Halep o învinge pe Venus, îşi îndreaptă privirea spre Serena" este titlul dat de site-ul oficial al competiţiei, ausopen.com, care au precizat că Simona "a învins-o pe Venus Williams, 6-2, 6-3, într-un mod grandios".

"Simona Halep, de la o Williams la alta", notează jurnaliştii de la publicaţia din Franţa, L'Equipe, care o felicită pe jucătoarea din România pentru că a reuşit să rămână în picioare după acest meci. Simona Halep a început meciul cu Venus cu un bandaj pe coapsa stângă. Liderul WTA a mărturisit că nu a putut dormi după duelul din primul tur cu Kanepi, din cauza durerilor de la picioare.

"S-a întâmplat: Halep şi-a găsit cea mai bună formă pentru a o întâlni pe Serena la Melbourne", este titlul dat de wtatennis.com.

 

Etichete
Comenteaza