Situaţia lui Sauvadet se va stabili săptămâna aceasta, Jonathan rămâne în probe

Situaţia lui Sauvadet se va stabili săptămâna aceasta, Jonathan rămâne în probe
Antrenorul Universităţii Cluj, Mihai Teja, a prefaţat întâlnirea din etapa a patra de pe teren propriu contra echipei FC Braşov.

Tehnicianul "şepcilor roşii" speră să obţină toate cele trei puncte puse în joc, chiar dacă pe gazon la ora meciului se anunţă temperaturi foarte ridicate.

”Urmează un meci cu echipa care se află pe ultimul loc în clasament, dar cred că nu aceasta este valoarea echipei, deoarece are în componenţă jucători foarte buni, experimentaţi. Vrem să considerăm fiecare meci o finală. Avem nevoie de puncte şi vrem uşor, uşor să câştigăm fiecare meci şi să acumulăm cât mai multe puncte. Cred că vom întâlni o echipă motivată care îşi doreşte să îşi ia puncte. Pe noi ne interesează să obţinem victoria. Dacă se poate să facem un joc foarte bun ar fi foarte bine. Am jucat la Chiajna la 45 de grade. Eu aproape aveam ameţeli. Asta este. Încercăm să facem faţă din toate punctele de vedere", a spus Teja, care l-a lăudat pe atacantul camerunez Mengolo. "Este un jucător de perspectivă. Poate să crească mai mult", a spus antrenorul.

Teja a vorbit şi despre Sauvadet, exclus din lot, respectiv Jonathan, aflat în probe.

"Sauvadet încă se pregăteşte cu preparatorul fizic, separat de grup. Am avut o discuţie şi rămâne să luăm o decizie săptămâna aceasta. Jonathan este în probe. Încă nu am luat o decizie. Dacă rămâne, nu mai aştept un atacant, dacă nu, va trebui să găsim altul".

Comenteaza