Situație complicată pentru un fost jucător al CFR-ului: “Se antrenează prin parcuri”

Situație complicată pentru un fost jucător al CFR-ului: “Se antrenează prin parcuri”

Un om de bază al formației din Gruia din ultimele două sezoane trece printr-o perioadă dificilă, după ce a revenit la clubul de care aparține.

Deși a câștigat titlul în ultimele două sezoane cu CFR Cluj și a fost declarat cel mai bun fundaș dreapta al Europeanului U21, situația lui Cristi Manea este una complicată. Apărătorul ce evoluează pentru Apollon Limassol nu și-a găsit o echipă în vestul Europei și se antrenează prin parcuri. Situația lui este cu atât mai complicată cu cât Manea aparține unui fond de investiții, care dorește să îl împrumute din nou, nu să îl cedeze definitiv.

Selecționerul Cosmin Contra a dezvăluit detalii despre situația fundașului. “Manea nu are nicio ofertă clară în acest moment. El se antrenează prin parcuri. Aparține de un fond de investiții. Din ce am înțeles, vorbesc mereu cu el, acest fond caută îl dea tot împrumut, dar e greu. E în ultimul an de contract. E puțin dezamăgit, mai ales după turneul european bun pe care l-a făcut.

E o situație care ne depășește și pe noi. Poate el nu știe toate lucrurile. Eu am informații că e posibil să se rezolve situația lui, dar e foarte în urmă cu pregătirea fizică. Are ceva oferte din afară. Ceva din Italia sau Belgia”, a spus Contra pentru Digisport.

Din cauza problemelor de la echipa de club, Cristian Manea a ratat și convocarea la echipa națională pentru dubla cu Spania și Malta de la începutul lunii septembrie.

Comenteaza