Slavia Praga i-a stabilit prețul lui Stanciu. Suma este una uriașă pentru Liga 1

Slavia Praga i-a stabilit prețul lui Stanciu. Suma este una uriașă pentru Liga 1
| Foto: digisport.ro

Formația din capitala Cehiei a decis suma pe care o dorește în schimbul internaționaului român de care se interesează CFR Cluj.

Deși situația actualei stagiuni din Liga 1 este neclară, Dan Petrescu își pregătește strategia pentru sezonul viitor. Antrenoul campioanei a plănuit o mutare cu adevărat îndrăzneață, repatrierea lui Nicușor Stanciu. Totuși, planurile “feroviarilor” ar putea fi descurajate de suma de transfer pe care Slavia Praga o cere în schimbul mijlocașului. Conform impresarului lui Stanciu, cehii își doresc nouă milioane de euro pentru internaționalul român.

“Nu e deloc simplu ca Stanciu să plece de la Slavia Praga. V-am spus că există interes pentru el de la echipe din fotbalul din vest, așa cum și CFR Cluj l-ar dori pe jucător. Astfel că am discutat cu cehii pentru a ști care este prețul pe care doresc să-l obțină pe Nicușor în cazul unui transfer. Acesta este destul de mare, chiar prohibitiv pentru multe echipe. Cehii mi-au transmis că nu-i dau drumul fără 8-9 milioane de euro”, a spus Anamaria Prodan, impresarul jucătorului, pentru Fanatik.

Comenteaza