Slavia Praga, victorie la scor înainatea întâlnirii cu CFR Cluj din UEFA Conference League

Slavia Praga, victorie la scor înainatea întâlnirii cu CFR Cluj din UEFA Conference League
| Foto: facebook.com/SKSlaviaPrahaFotbal

Trupa din capitala Cehiei a reușit un succes cu 3-0 în campionat, cu doar patru zile înaintea meciului contra "feroviarilor".

Dacă CFR Cluj a obținut in extremis o victorie contra Petrolului Ploiești, Slavia Praga a făcut spectacol în prima ligă cehă. Adversara campioanei României a trecut cu 3-0 de Slovan Liberec, la ultima repetiție înainte de duelul cu elevii lui Dan Petrescu. O altă adversară a "feroviarilor", Ballkani, și-a câștigat meciul de campionat, în timp ce Sivasspor a suferit un nou eșec.

Slavia Praga

Echipa din capitala Cehiei nu a avut nicio emoție cu Slovan Liberec, de care a trecut cu 3-0, goluri lui Ousou, Olayinka și Tecl fiind reușite în prima jumătate de oră a partidei. În urma acestui succes, Slavia Praga ocupă locul al doilea în campionat, cu 22 de puncte, unul mai puțin decât liderul Viktoria Plzen.

Echipa de start:

Kolar - Doudera, Ousou, Kacharaba, Jurasek - Hromada, Sevcik - Provod, Ewerton, Olayinka - Tecl. Au mai evoluat: Usor, Jurecka, Dorley, Sor, Nikl.

Sivasspor

Un nou meci, un nou eșec pentru turci, iar CFR Cluj rămâne singura echipă învinsă de trupa din Superlig. În cea mai recentă etapă de campionat, Hatayspor s-a impus pe terenul celor de la Sivasspor, scor 2-1. Oaspeții au înscris prin Kaabi și Yildirim, iar gazdele au redus din diferență prin Yesilyurt. Sivasspor rămâne una dintre cele două echipe fără victorie în prima ligă turcă în actualul sezon și ocupă locul al 17-lea, cu 4 puncte obținute în 8 etape.

Echipa de start:

Vural - Yalcin, Goutas, Appindangoye, Ciftci - Ulvestad, Keita - Yesilyurt, Saba, Gradel - Yatabare. Au mai jucat: Arslan, N'Jie, Angielski, Okumus.

Ballkani

Formația din Kosovo a obținut un succes cu 2-0 pe propriul teren în fața ocupantei locului al treilea din clasament, Gjilani. Un autogol al lui Prezaki și reușita lui Korenica au adus victoria adversarei CFR-ului. Grație acestui succes, Ballkani se menține pe locul secund în Kosovo, la 3 puncte de liderul Drita și cu două meciuri mai puțin disputate.

Echipa de start:

Frasheri - Ar. Thaqi, Sinani, Jashanica, Dellova, As. Thaqi, Emerllahu, Korenica, Gripshi, Krasniqi, Rrahmani

Comenteaza