News alert Șoc în Gruia! CFR Cluj, umilită de Dudelange și pe teren propriu

Șoc în Gruia! CFR Cluj, umilită de Dudelange și pe teren propriu
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Clujenii au pierdut rușinos, 5-2 la general și vor privi la televizor Europa League. Suporterii “feroviarilor” i-au aplaudat pe adversari la scenă deschisă.

Echipa lui Antonio Conceicao a început ofensiv partida și a presat încă din start. Minutul trei a adus prima ocazie pentru “feroviari”, dar apărătorii luxemburghezi au respins de pe linia porții. Oaspeții au răspuns prin Melisse, al cărui șut de la distanță l-a întins serios pe Fernandez. După un sfert de joc, Țucudean a reluat cu capul din careu, dar balonul a trecut puțin pe lângă. La jumătatea reprizei, clujenii au redus turația, dar au revenit în atac înainte de pauză. Țucudean a ieșit din nou la rampă și a ratat o ocazie incredibilă, singur din 5 m, dar goalkeeper-ul advers a reținut cu siguranță. Astfel, la pauză scorul era 0-0.

Deși Conceicao a mutat ofensiv la începutul actului secund, luxemburghezii au produs șocul în Gruia. La șase minute de la reluare, Sinani a șutat superb de la 20 de m și l-a învins pe Fernandez. Clujenii nu au apucat să își revină din șoc, când, trei minute mai târziu, același Sinani a majorat diferența. Fanii din Gruia i-au aplaudat la scenă deschisă, iar cei mai mulți dintre ei au părăsit stadionul. CFR Cluj s-a aruncat în atac, iar Omrani și Tambe au ratat ocazii mari. Deși campioana României a controlat partida, Dudelange a mai lovit o data, în minutul 78, prin Turpel, iar tabela din Gruia indica 0-3 și un incredibil 5-0 la general. Înainte de finalul partidei, Tambe a reușit să înscrie, iar Omrani și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor. Totuși, partida s-a încheiat cu victoria celor de la Dudelange, 3-2 și 5-2 la general.

Echipe de start:

CFR Cluj: Ferandez – Manea, Vinicius, Lang, Camora – Bordeianu (Păun ‘54), Males – Omrani, Ioniță, Mailat (Tambe ‘46) – Țucudean (Julio Baptista ’68)

Dudelange: Frising – Malget, Schnell, Prempeh, El Hriti – Stelvio, Sinani, Clement – Stolz, Turpel, Melisse

Clujenii se întorc la lupta din Liga 1, unde o vor întâlni pe Viitorul Constanța. Partida va avea loc duminică, 2 septembrie, de la ora 18.

Comenteaza