Șoc în Luxemburg! CFR Cluj pierde clar în fața lui Dudelange

Șoc în Luxemburg! CFR Cluj pierde clar în fața lui Dudelange

Campioana României a pierdut prima manșă a play-off-ului Europa League, scor 2-0.

Startul meciului din Luxemburg a fost unul echilibrat, cu o luptă dusă mai mult la mijlocul terenului. După 10 minute de joc, clujenii au primit o vete proastă, Juan Emmanuel Culio fiind înlocuit din cauza unei accidentări. Imediat după ieșirea din teren a argentinianului, gazdele au avut prima ocazie, dar șutu lui Stolz a trecut peste poarta clujenilor. Luxemburghezii au preluat inișiativa și au dominat zona mediană a terenului.

După aproape o jumătate de oră de joc, echipa din Ducat a avut o nouă ocazie, prin Turpel, care a tras pușin pe lânga bara porții lui Arlauskis. Singura faza notabilă petecută până la finalul reprizei a fost golul marcat de Omrani și anulat pe motiv de offside. Astfel, scorul pauzei a fost 0-0.

Actul secund a început cu o modificare în tabăra gazdelor, portarul Joubert fiind înlocuit după ce a acuzat probleme medicale. Tot luxemburghezii au avut inițiativa, iar Turpel a amenințat din nou poarta clujeană. Echipa lui Conceicao a răspuns un minut mai târziu prin Omrani, dar șutul francezului a fost respins de nou-intratul Frising.

În minutul 67, cel mai periculos om al gazdelor, Turpel, nu a ai ratat și a deschis scorul. La intrarea în ultimele 10 minute, Siani a executat perfect o lovitură liberă și a dus scorul la un incredibil 2-0. Astfel, clujenii au pierdut partida tur și vor avea o misiune difficilă în Gruia.

Echipele de start:

Dudelange: Joubert (Frising ‘53) – Malget, Schnell, Prempeh, El Hriti – Turpel, Stelvio, Kruska, Coutourier (Melisse '88), Stolz – Stumpf (Siami ‘65)

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureșan, Camora – Culio (Males ‘10), Bordeianu (De Luca ’70), Hoban – Omrani, Țucudean, Păun (Mailat ’61)

Clujenii revin la lupta din campionat și vor evolua în etapa a 6-a a Ligii 1 împotriva lui Gaz Metan Mediaș. Partida se va disputa duminică, 26 august, de la ora 18.

Comenteaza