SOLD-OUT la meciul România - Spania, de la Cluj

SOLD-OUT la meciul România - Spania, de la Cluj
ZIUA de CLUJ a aflat cât costă să îi vezi pe viu pe Iniesta, Fabregas, Sergio Ramos şi pe ceilalţi fotbalişti celebri din naţionala Spaniei.

UPDATE: Federaţia Română de Fotbal a pus în vânzare luni la prânz biletele la meciul cu Spania, pe website-ul bilete.ro şi pe pagina bilete.frf.ro. Din informaţiile noastre, în primele 10 minute se vânduseră deja 2.000 de tichete. 

Fiecare persoană poate achiziționa maximum patru bilete (exceptând adulții care rezervă locuri în Family Zone). Prețurile biletelor sunt următoarele: peluze: 50 lei, tribuna 1: 200 lei, tribuna 2: 100 lei, family zone: 100 lei, VIP etaj 3: 600 lei, VIP etaj 4: 500 lei.

Tichetele pot fi achiziționate doar prin plata cu cardul. Nu există varianta de plată ramburs. Pe lângă opțiunea livrării (6 lei în București și 9 lei în țară), suporterii au și varianta print-at-home, prin care își pot imprima singuri biletul, fără costuri suplimentare.

UPDATE 2: Toate biletele puse în vânzare la amicalul dintre România şi Spania, din 27 martie, au fost epuizate în circa trei ore.

Ştirea iniţială:

Federaţia Română de Fotbal pune în vânzare online bilete la meciul România - Spania, programat după multe controverse pe Cluj Arena, în 27 martie. Potrivit informaţiilor noastre, preţurile vor fi cuprinse între 50 şi 200 de lei. Cel mai ieftin bilet ar urma să fie cel de la peluze, 50 de lei. Tichetele la tribuna II vor costa 100 de lei, iar cele de la tribuna I, 200 de lei. Biletele vor putea fi cumpărate pe website-ul bilete.ro. Capacitatea stadionului este de 30.201 locuri.

Iniţial, la Cluj urma să se dispute meciul cu Lituania, din 23 martie. Acesta a fost însă mutat la Giurgiu, explicaţia oficială fiind gazonul de slabă calitate de la Cluj. "Am făcut două supraînsămânţări, iar firul de iarbă de la prima a ieşit deja. De la cea de-a doua supraînsămânţare, iarba va ieşi peste o zi sau două.

Starea gazonului va fi excelentă la meciul cu Spania", a spus Radu Raţiu, directorul SC Cluj Arena SA. Pentru ca iarba să aibă cele mai bune condiţii de dezvoltare, terenul a fost acoperit cu o folie transparentă, care să îi permită să facă fotosinteza, şi a fost pornită instalaţia de încălzire. "Nu există niciun risc. La noi nu s-au rupt gliile din 2011 încoace, nici măcar la meciuri de rugby. Iarba veche are rădăcină de 50-60 de centimetri", a mai explicat Raţiu.

Spania este campioană europeană în exerciţiu şi se pregăteşte, la fel ca naţionala tricoloră, pentru Euro 2016. La Cluj sunt aşteptaţi să sosească nume uriaşe ale fotbalului mondial, precum Iniesta, Pique, Jordi Alba (toţi Barcelona), Sergio Ramos (Real Madrid), Diego Costa, Fabregas (Chelsea), Cazorla (Arsenal).

Anghel Iordănescu a anunţat lista jucătorilor români din străinătate convocaţi pentru acest meci:

Portari: Ciprian Tătărușanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Watford)

Fundași: Alexandru Mățel (Dinamo Zagreb), Vlad Chiricheș (SSC Napoli), Dragoș Grigore (Al Sailiya), Cosmin Moți (Ludogorets), Laszlo Sepsi (FC Nurnberg)

Mijlocași: Ovidiu Hoban (Hapoel Be'er Sheva), Lucian Sânmărtean (Al Ittihad), Gabriel Torje (Osmanlispor), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart)

Atacanți: Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Claudiu Keșeru (Ludogorets), Florin Andone (Cordoba), Raul Rusescu (Osmanlispor)

Comenteaza