Sougou, din nou decisiv pentru Evian: a obţinut penalty-ul care a adus victoria formaţiei sale

Sougou, din nou decisiv pentru Evian: a obţinut penalty-ul care a adus victoria formaţiei sale
Fostul jucător al CFR-ului, Modou Sougou continuă evoluţiile foarte bune de la formaţia din prima ligă franceză Evian, unde a fost împrumutat de Olympique Marseille, după transferul de la CFR. Senegalezul a obţinut un penalty, din care a rezultat golul victoriei.

Evian a învins pe teren propriu Fc Toulouse, cu scorul de 2-1, într-un meci disputat în weekend în prima ligă de fotbal din Franţa.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 53, însă opt minute mai târziu gazdele au găsit golul egalizator, prin Wass. A fost momentul când fostul jucător al CFr-ului a ieşit la rampă. 

"Modou Sougou, foarte în formă în această seară, s-a desprins apoi pentru a ajunge în poziţie de şut, blocat (în minutul 68), pentru a-i oferi o pasă frumoasă în careu lui Bertoglio în cele din urmă blocat (79), pentru a-l face pe Ahamada (portarul lui Toulouse, n.red.) să plonjeze pentru a-i respinge un şuit cu efect--- şi în fine, pentru a obţine un penalty la începutul timpului sulimentar!! Tânărul l-a agăţat realmente în careu", notează site-ul oficial al lui Evian.

Penalty-ul a fost transformat de Mongongu, stfel că Evian urcă pe locul 12 în clasamentul din Ligue I şi se află cu 7 puncte peste locurile retrogradabile. De precizat că la echipa franceză evoluează şi românul Dan Nistor, fost la Pandurii Târgu-Jiu, introdus în minutul 88.

Amintim, Modou Sougou a fost transferat în această iarnă de la CFR Cluj la Olympique Marseille, după o campanie foarte bună, alături de clujeni în Liga Campionilor. Folosit în a doua parte a sezonului la OM, însă mai mult ca rezervă, fotbalistul a fost împrumutat la Evian, formaţie aflată tot în Ligue 1. Aici senegalezul şi-a câştigat treptat un loc de titular, marcând în etapa precdentă golul care a adus victoria noi sale formaţii.

Comenteaza