Video Foto Spectacol în Sala Polivalentă. Halep&Co. au oferit un regal al tenisului

Spectacol în Sala Polivalentă. Halep&Co. au oferit un regal al tenisului
Sports Festival
Sports Festival
Sports Festival
Sports Festival
Sports Festival
Sports Festival
Sports Festival
Sports Festival
Sports Festival

“Sportul alb” a ținut capul de afiș la cea de-a doua ediție a Sports Festival, iar fanii clujeni s-au putut delecta cu o demonstrație de tenis adevărat.

Ziua a început cu un moment emoționant, un clip video dedicat Simonei Halep, care a impresionat-o pe campioană. Partidele au fost presărate cu momente comice, dar și lovituri de excepție. Echipa României, condusă de Andrei Pavel și formată din Marius Copil și Simona Halep a trecut fără probleme de Echipa Lumii, pregătită de Darren Cahill și formată din Fabio Fognini și Daniela Hantuchova.

Printre momentele amuzante s-au numărat mai multe schimburi între jucători și copiii de mingi. În partida de dublu, spectatorii au avut parte de mai multe înfruntări inedite. Prima dată, tatăl Simonei Halep a intrat la joc cu cei patru tenismeni aflați în teren. Apoi, Stere Halep l-a provocat la joc pe Emil Boc, iar cei doi au avut parte de un schimb intens de mingi. În ultimul set, cei doi antrenori s-au duelat cu proprii elevi, însă duelul a fost clar unul disproporționat.

Comenteaza