Sports Festival 2020. Simona Halep revine la Cluj

Sports Festival 2020. Simona Halep revine la Cluj

Simona Halep joacă și în 2020 un demonstrativ de tenis la Sports Festival. Alături de ea în terenul de la BT arena vor intra tenismeni de top și prieteni. 

Evenimentul va avea loc în 12 iunie 2020, iar organizatorii promit din nou un adevărat spectacol. Bilete s-au pus, deja, în vânzare, iar primele 2000 sunt disponibile la prețuri early bird: 60 lei, 95 lei și 140 lei.

În 2019, meciul demonstrativ de tenis din Sports Festival a fost emoționant atât pentru Simona, cât și pentru public, presărat cu improvizații și amuzament. Alături de Simona Halep au intrat în teren sportivi de calibru mondial Marius Copil, Fabio Fognini și Daniela Hantuchová, antrenorii Darren Cahill și Andrei Pavel, Stere Halep, tatăl Simonei, Emil Boc, arbitri de linie dar și copiii de mingi.

"M-am simțit extraordinar! Și pot să spun că n-am râs în toată cariera mea, cât am râs astăzi pe teren. Este un nou început!" declara Simona la finalul meciului din iunie 2019.

Meciul a fost SOLD OUT. 9.000 de oameni au respirat și au râs la unison în BT Arena, urmărind un demonstrativ de excepție cu multe momente amuzante care au reamintit oamenilor ca SPORT IS FUN.

 

Comenteaza