Video Foto Sports Festival readuce “Biletul de Sănătate”. Proiectul propune noi surprize

Biletul de Sănătate, proiectul inițiat de Sports Festival care a avut un succes peste așteptări, se extinde și va fi adaptat pentru mall-uri, zone turistice și evenimente.

Lansat în Cluj-Napoca, acesta a constat în amplasarea unei stații de autobuz smart compusă dintr-o ‘bancă de rezerve’ și un automat care a oferit bilete de călătorie în rețeaua publică de transport în comun, în schimbul a 20 de genuflexiuni executate în maxim 2 minute.

Softul automatului este îmbunătățit și va fi adaptat în primă fază pentru mall-uri și va integra multiple bonificații la magazinele care susțin un stil de viață sănătos. Cumpărătorii vor putea să obțină diverse discounturi în schimbul a câtorva minute de mișcare. Unul dintre upgrade-uri va fi introducerea de noi exerciții fizice care să fie depistate de program.

O altă versiune care urmează să fie implementată este dedicată zonelor turistice, cu reduceri pentru acces la diverse muzee și obiective istorice sau culturale.

De asemenea, Sports Festival își propune realizarea unui parteneriat cu marile branduri din industria de evenimente și să adapteze automatul pentru emiterea de cupoane cu discounturi la bilete pentru marile festivaluri de muzică sau film din România.

Biletul de Sănătate revine la primăvară

Versiunea clasică a Biletului de Sănătate revine în Cluj-Napoca în luna martie, cu upgrade-uri: călătorii vor fi provocați la executarea de noi exerciții pentru bilete gratuite de autobuz și vor putea primi biletele pe telefon, prin sms.

“Continuăm misiunea noastră de încurajare a mișcării și a unui stil de viață sănătos. Ne bucură modul în care comunitatea din Cluj-Napoca a răspuns provocării noastre. Am primit foarte multe mesaje pozitive și ne-am dat seama că Biletul de Sănătate poate să fie extins în multe domenii și, într-un mod distractiv și interactiv, să determinăm pe cât mai mulți oameni să facă mișcare și să prindă gustul sportului.

Lucrăm de anul trecut la perfecționarea softului pentru a răspunde cât mai repede cererilor. Am fost contactați și avem discuții avansate de implementare a proiectului cu actori din piețe internaționale precum Franța, Turcia, Ungaria sau Croația, dar și cu autoritățile din Dubai și cu administrațiile locale din România.” – Mirel Alexa, manager Sports Festival.

Biletul de Sănătate i-a determinat pe mii de clujeni să facă mișcare. De la finalul lunii septembrie a anului trecut de când a fost lansat, până în 31 decembrie, peste 55.000 de bilete de autobuz au fost obținute în schimbul a 20 de genuflexiuni. Asta înseamnă aproape 1.900 de ore de sport făcute în stația sportivă smart amplasată lângă stația de bus Memorandumului Sud din Cluj-Napoca.

Codin Maticiuc, alături de Răzvan și Dani, sunt câteva dintre vedetele care susțin Biletul de Sănătate și misiunea Sports Festival. Cei trei au realizat un sketch pe această temă:

Comenteaza