Breaking news Update Stanciu, out, Badea, in! FC Universitatea Cluj are un nou director sportiv

Stanciu, out, Badea, in! FC Universitatea Cluj are un nou director sportiv

Antrenorul Ionuț Badea este alegerea noii conduceri a Universității Cluj pentru postul de director sportiv al clubului de fotbal.

Anunțul a fost făcut, într-o conferință de presă, de către noul manager general, Ovidiu Blag, numit în funcție săptămâna trecută de noul președinte, Constantin Răduță, după ce Universitatea Babeș-Bolyai a preluat managementul. "În locul directorului sportiv va fi adusă o altă persoană, zilele acestea. Am avut discuții cu domnul Costel Enache și asta nu îi va leza din competențe, ba mai mult sunt sigur că cei doi vor colabora.

Am agreat numele lui Ionuț Badea pentru a fi noul director sportiv al clubului. Este o verigă necesară în proces. Dacă vom ajunge la un consens, vom anunțat oficial venirea lui. E numele pe care conducerea l-a ales pentru a fi directorul sportiv al FC Universitatea Cluj", a anunțat noul manager general al echipei clujene. 

Blag a vorbit și despre situația fostului director sportiv, Daniel Stanciu. "Este vorba despre faptul că el a încetat contractul cu Universitatea Cluj. Acest lucru nu s-a întâmplat pe loc, ci mandatul său se va încheiat la terminarea campionatului, tocmai pentru a nu produce șocuri", a explicat managerul general al clubului. 

Comenteaza