Start în noul sezon al Ligii 4. Ce echipe se luptă pentru supremație în “fotbalul mic”

Start în noul sezon al Ligii 4. Ce echipe se luptă pentru supremație în “fotbalul mic”
| Foto: apahida.ro

În noua stagiune a Ligii 4, 14 formații se vor duela pentru un loc la barajul ce poate asigura prezența în cel de-al treilea eșalon valoric al fotbalului românesc.

Se pregătește un nou sezon încins în “fotbalul mic” din județul Cluj. Atât formații din reședință de județ, cât și din alte orașe, precum și echipe din comunele de lângă Cluj-Napoca se vor lupta pentru supremație în noua stagiune.

La startul sezonului, trei cluburi și-au anunțat intenția clară de a promova. Este vorba despre ACS Florești, Someșul Dej și Victoria Cluj. Dintre celelalte combatante se remarcă Unirea Iclod, echipă ce poate pune probleme serioase.

Programul primei etape din Liga a 4-a Cluj:

Vineri, 6 septembrie

Sporting Apahida – Atletic Olimpia Gherla, ora 19:00

Sâmbătă, 7 septembrie

Victoria Viișoara – Victoria Cluj, ora 11:00

Someșul Gilău – ACS Florești, ora 11:00

CSM Câmpia Turzii – Arieșul Mihai Viteazul, ora 11:00

Viitorul Gârbău – Unirea Tritenii de Jos, ora 11:30

Duminică, 8 septembrie

Unirea Iclod – CFR Dej, ora 17:00

Someșul Dej – Vulturul Mintiu-Gherlii, ora 17:00

Victorii pe linie pentru echipele clujene în prima etapă din Liga 3

Cele patru formații din județul Cluj angrenate în cel de-al treilea eșalon valoric au reușit să obțină succese în prima rundă. Arieșul Turda a învins Minaur Baia Mare (2-1), CFR Cluj 2 a trecut de Industria Galda de Jos (2-0), Unirea Dej a obținut un succes la Zalău (2-0), în timp ce Sănătatea Cluj a învins la Bistrița.

În cea de-a doua etapă, Unirea Dej primește vizita Metalurgistului Cugir, iar Sănătatea joacă tot acasă, cu Avântul Reghin. Arieșul Turda și CFR Cluj 2 vor evolua în deplasare, cu Industria Galda de Jos, respectiv Luceafărul Oradea.

Comenteaza