Statisticile campioanei în sezonul trecut. Deac a înscris cele mai multe goluri, Păun a strâns cele mai multe meciuri

Statisticile campioanei în sezonul trecut. Deac a înscris cele mai multe goluri, Păun a strâns cele mai multe meciuri
| Foto: facebook.com/cfr1907

CFR Cluj a reușit în stagiunea recent încheiată să cucerească al patrulea titlu consecutiv în Liga 1 și al șaptelea din istoria clubului.

Ultimii ani au adus succese importante pentru formația din Gruia, care a dominat întrecerea internă și a impresionat în cupele europene. În sezonul recent încheiat, CFR Cluj a fost echipa cu cele mai multe victorii, 26, jumătate dintre acestea fiind la un gol diferență, potrivit We Love Stats.

Mai mult, “feroviarii” au avut al doilea cel mai bun atac din Liga 1, cu 57 de goluri înscrise, dar și cea mai bună defensivă, cu doar 20 de goluri încasate, 11 în prima repriză și 9 în actul secund.

Golgheterul echipei a fost Ciprian Deac (13 goluri), urmat de Debeljuh (8 goluri), atacantul fiind și cel care a obținut 3 lovituri de pedeaspă, cele mai multe dintre jucătorii CFR-ului. Totodată, Deac a fost lider și la capitolul pase decisive, cu 7 assist-uri în stagiunea precedentă.

În sezonul 2020-2021, trupa din Gruia a folosit 38 de jucători, dintre care 4 portari, 12 fundaşi, 14 mijlocaşi şi 8 atacanţi. Jumătate dintre fotbaliști au fost străini (19), iar 8 juctori români născuți după 1 ianuarie 1998 au bifat cel puțin o prezență.

Cele mai multe prezențe în tricoul vișiniu în sezonul trecut au fost strânse de Adrian Păun cu 39, urmat de Mario Camora, Andrei Burcă și Valentin Costache cu câte 35 de meciuri pentru CFR Cluj.

loading...
Comenteaza