Steaua, începutul şi sfârşitul pentru Minteuan

Steaua, începutul şi sfârşitul pentru Minteuan
Alin Minteuan îşi încheie mandatul de antrenor în partida împotriva echipei pe care a întâlnit-o în primul meci ca “principal” la CFR.

CFR pune punct astăzi unui sezon dezastruos, pe care vrea să îl uite cât mai repede. Ultima reprezentaţie a campionatului are loc astăzi, pe teren propriu, împotriva Stelei, meci în care "feroviarii" şi-au propus să îşi mai spele din păcate înainte de plecarea în vacanţă. Meciul va avea loc de la ora 17:00 şi va fi transmis în direct de Digi Sport şi LiveText pe ziuadecj.ro.

"Feroviarii" susţin că obiectivul principal este să se despartă de fani cu o victorie în faţa unui adversar cu care altădată se lupta la titlu. Totuşi, clujenii recunosc că prezenţa în tribune a noului antrenor, Jorge Costa, este de natură să îi impulsioneze şi mai mult, pentru că fiecare va dori să îl convingă că merită să rămână în lot şi în sezonul viitor. Nu în ultimul rând, CFR încearcă să lase Steaua în afara Europei. Dacă roş-albaştrii nu câştigă azi în Gruia, iar Gaz Metan bate la Craiova, medieşenii încheie campionatul pe locul 6, în faţa Stelei. Cu toate acestea, echipa lui Becali mai are şansa de a merge în cupele europene dacă se va impune în finala Cupei României în faţa lui Dinamo.

Pentru Alin Minteuan, partida cu Steaua este ultima pe care o mai prinde din postura de antrenor principal al CFR-ului. El va rămâne în cadrul clubului, cel mai probabil ca tehnician al echipei secunde a "feroviarilor", care va fi reînfiinţată în această vară. Ironia sorţii face ca ultimul meci ca antrenor al echipei mari să fie tocmai în faţa formaţiei pe care a întâlnit-o în primul meci în care s-a aflat în postura de "principal". În tur a fost 2-2 în Ghencea, cu golurile marcate de Culio şi Peralta pentru CFR şi Stancu, de două ori, pentru stelişti. Pe lângă accidentaţii mai vechi, Minteuan nu îl va avea la dispoziţie nici pe Viorel Nicoară, suspendat după ce a primit al şaptelea cartonaş galben al sezonului în meciul cu Gaz Metan Mediaş. Şi Steaua are probleme în a alinia cel mai bun "11" pentru meciul cu CFR. Martinovici este suspendat după cartonaşul roşu primit etapa trecută, în timp ce Gardoş, Latovlevici, Geraldo, Brandan, Surdu şi Tănase acuză probleme medicale şi sunt incerţi. Partida va fi arbitrată de Sebastian Colţescu, ajutat de asistenţii Cristian Nica şi Eduard Dumitrescu.

 

 

Comenteaza