Steaua l-a reclamat pe Chipciu la Comisia de Disciplină. Ce amendă a primit mijlocaşul Universităţii Cluj

Steaua l-a reclamat pe Chipciu la Comisia de Disciplină. Ce amendă a primit mijlocaşul Universităţii Cluj
| Foto: Captura video - gsp.ro

Alex Chipciu a fost amendat pentru declarațiile despre CSA Steaua date la finalul meciului direct, din Cupa României. Steaua l-a reclamat pe mijlocaşul Universităţii Cluj la Comisia de Disciplină. 

Alexandru Chipciu (34 de ani), unul dintre liderii vestiarului Universităţii Cluj, a avut un discurs extrem de dur la adresa CSA Steaua, după victoria ardelenilor cu „militarii” din grupele Cupei României Betano, aceasta după ce a fost huiduit din plin de galeria Stelei în timpul partidei.

CSA Steaua l-a reclamat pe mijlocașul lui ”U” Cluj și, la o lună de la declaraţiile jignitoare, Comisia de Disciplină a judecat speța.

”Admite sesizarea formulată de reclamantul Clubului Sportiv al Armatei Steaua. În temeiul art. 52/2/a din RD cu aplicarea art. 12, 14 Bis și 15 din RD, pârâtul Alexandru Chipciu se sancționează cu Avertisment și penalitate sportivă de 5000 lei”, se arată în decizia Comisiei de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal, citat de digisport.ro

Articolul în baza căruia a fost judecat cazul se referă la ”gesturi sau cuvinte jignitoare prin care se aduce atingere onoarei, reputației, demnității sau imaginii publice a unei persoane”.

Citeşte şi: Chipciu, discurs extrem de dur la adresa CSA Steaua: „Dacă asta e Steaua, am luat-o razna! Cum să fie Steaua, cu echipamentul ăla fake și jucătorii ăștia?!”

Comenteaza