Steaua – U-BT 79-71. Bucureștenii au învins într-o partidă pe care au dominat-o

Steaua – U-BT 79-71. Bucureștenii au învins într-o partidă pe care au dominat-o
| Foto: foto u-bt.ro

Echipa roș-albastră a reușit să trimită seria în meciul cu numărul patru.

“Studenții” au început mai bine partida din Sala Regimentului de Gardă “Mihai Viteazul” și au avut un partial de 9-3. Apoi, jocul s-a echilibrat și steliștii au revenit în joc. Gazdele s-au apropiat la o singură posesie, iar după 10 minute, scorul era 23-21 pentru U-BT.

Steaua a avut un start de meci secund mai bun și a preluat conducerea, distanțându-se la două posesii. Gazdele au profitat de ineficența din ofensiva clujenilor. Oaspeții au revenit pe final, dar la pauză, scorul era 41-37 pentru “militari”.

Tot elevii lui Jukka Toijala au avut inițiativa după revenirea de la cabine și au reușit să pună o diferență de două cifre întrei ei și adversari. “Studenții” au încercat în zadar să revină, iar înaintea ultimului sfert, scorul era 61-53 pentru gazde.

În debutul utlimei părți, Universitatea a reușit să se apropie la doar o singură posesie. Elevii lui Mihai Silvășan au avut o defensivă mai bună și au profitat de replierea proastă a steliștilor. Totuși, momentul bun al clujenilor nu a durat mult și formația roș-albastră a preluat din nou conducerea jocului. Astfel, Steaua s-a impus cu 79-71 și a trimis seria în meciul cu numărul patru.

Cei mai buni marcatori ai clujenilor au fost Watson (18 puncte, 2 assisturi), Barro (10 puncte, 5 recuperări) și Sakic (9 puncte, 4 recuperări). De la CSM Steaua s-au remarcat Taylor (15 puncte, 6 assisturi), Flowers (14 puncte, 3 recuperări) și Runkauskas (12 puncte, 2 recuperări).

Meciul patru al seriei semifinale va avea loc duminică, 27 mai, de la ora 18.

Comenteaza