Gadola, acționarul minoritar de la CFR Cluj, în culmea fericirii după calificare. “Vreau să luăm al patrulea campionat consecutiv”

Gadola, acționarul minoritar de la CFR Cluj, în culmea fericirii după calificare. “Vreau să luăm al patrulea campionat consecutiv”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia a reușit pentru al doilea an consecutiv să ajungă în grupele Europa League, după succesul în fața campioanei Finlandei, KuPS Kuopio, scor 3-1.

Calificarea în grupele competiției europene a dat drumul petrecerii în Gruia, iar unul dintre acționarii clubului a fost în culmea fericirii. Ștefan Gadola a vorbit despre obiectivele echipei în noul sezon și a anunțat că “feroviarii” își doresc un nou titlu în Liga 1. Milionarul clujean susține că Dan Petrescu va rămâne cu siguranță în Gruia.

“Am fost foarte fericit, am avut 2-0 la pauză. Am mai avut acest scor la pauză prin 1907, când am început. Am fost pe stadion, sigur, mi se pare foarte normal să văd ce fac jucătorii cu banii noștri. Aștept să facem performanță mai departe. Suntem o echipă frumoasă, Petrescu a făcut această echipă care de trei ani e campioana României.

Dan Petrescu e al nostru, e foarte liniștit la noi și va rămâne aici. Atât timp cât un antrenor face asemenea performanțe, nu are cum să plece. Ce oferte? Lăsați ofertele! Știți definiția pesimistului?

Este un foarte mare optimist care are o grămadă de informații. Ăsta e Dan Petrescu! Mergem mai departe, vreau să luăm al patrulea campionat consecutiv”, a declarat Gadola, pentru GSP.

Comenteaza