Ștefan Vlădoiu s-a acomodat rapid printre "studenți": "Mă simt bine la Cluj. Îmi place concurența"

Ștefan Vlădoiu s-a acomodat rapid printre "studenți": "Mă simt bine la Cluj. Îmi place concurența"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Sosit sub formă de împrumut de la CS U Craiova, fundașul lateral a avut parte de evoluții bune în primele sale meciuri în alb și negru.

Stefan Vlădoiu a devenit o soluție în flancul drept al apărării Universității Cluj imediat după sosirea sa. Fundașul în vârstă de 23 de ani a profitat de accidentarea lui Romeo și a concurat doar cu Alex Chipciu.

"Eu m-am acomodat foarte bine și foarte repede, am avut rezultate bune și evoluții relativ bune. Mă simt bine la Cluj. Îmi place concurența, sper să fim toți sănătoși și cine se pregătește mai bine să joace", a spus Vlădoiu.

Apărătorul lateral a vorbit și despre meciul cu Hermannstadt, primul pentru el pe Cluj Arena ca jucător al "Șepcilor roșii".

"E o partidă foarte grea contra unui adversar care a surprins pe toată lumea. Trebuie să tratăm serios meciul și să obținem cele trei puncte, asta e cel mai important. Va fi primul meu meci acasă, de abia aștept să văd atmosferă. Îmi doresc să vină cât mai mulți suporteri și să ne bucurăm împreună la final", a declarat fundașul.

 

Comenteaza