Stilul lui Dan Petrescu, apreciat de un dublu campion cu CFR Cluj: “Presiunea pe care o pune pe jucători îi duce spre titlu”

Stilul lui Dan Petrescu, apreciat de un dublu campion cu CFR Cluj: “Presiunea pe care o pune pe jucători îi duce spre titlu”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Modul în care tehnicianul formației din Gruia încearcă să își motiveze jucătorii este soluția potrivită pentru a obține un nou trofeu, consideră un fost antrenor al “feroviarilor”.

În contextul informațiilor apărute despre disputa verbală dintre Dan Petrescu și Gabriel Debeljuh, din cauza faptului că atacantul nu a mai suportat injuriile adresate de antrenor, Ioan Andone susține stilul antrenorului campioanei.

Fostul tehnician din Gruia consideră că abordarea lui Petrescu și modul în care pune constant presiune pe jucători va aduce noi succese pentru “feroviari”.

“Păi, şi dintr-un conflict din ăsta pot să iasă lucruri bune, din presiunea pe care el o pune pe jucători, indiferent că le convine sau nu, el îi duce spre titlu. Deci, el aşa a şi câştigat campionatele, ţinându-i în mână, fiind dur cu ei, nu îi mângâie. Dan Petresu nu îşi mângâie jucătorii, îi ceartă. Şi când joacă bine îi ceartă.

Pune tot timpul lucrurile în prim-plan, mai degrabă lucrurile proaste, puţine pe care le face echipa lui, decât lucrurile pozitive. Lucrurile pozitive le vedem toţi, el sţie ce trebuie să reproşeze unui jucător şi face bine, ceea ce face Dan Petrescu”, a spus Andone pentru Orange Sport.

Comenteaza