Stipanovic cere ajutorul fanilor înainte de întâlnirea cu Slask Wroclaw: "E meciul la care avem nevoie de energia lor"

Stipanovic cere ajutorul fanilor înainte de întâlnirea cu Slask Wroclaw: "E meciul la care avem nevoie de energia lor"
| Foto: u-bt.basketball

Baschetbalistul campioanei României așteaptă ca suporterii să fie mai aproape ca niciodată pentru jocul contra echipei din Polonia.

U-BT Cluj-Napoca are în fața un noul duel european, împotriva unei formații pe care a învins-o în partida tur, scor 70-67. Înaintea jocului, Andrija Stipanovic a vorbit despre obseala cu care se confruntă jucătorii echipei clujene și a cerut sprijinul fanilor pentru întâlnirea cu Slask Wroclaw.

"E un meci foarte important. Chiar dacă nu au câștigat foarte multe meciuri în acest sezon, au luptat în fiecare joc. Chiar și la meciul tur ei au condus aproape tot meciul, dar noi am reușit să învingem. Pentru mine acest meci e foarte important, în ultimul timp trecem printr-o perioadă mai grea.

Am rămas puțin fără energie și de asta e important ca mâine să avem fanii cu noi. Știm că nu e un adversar atractiv, dar e meciul la care avem nevoie de cel mai mult ajutor și avem nevoie de energia lor. Cred că așa putem câștiga.

Moralul nostru e foarte bun, chiar dacă am pierdut în Turcia. Știm că sezonul acesta e unul extraordinar pentru noi, poate e chiar un miracol că jucăm atât de bine și avem aceste rezultate. Cred că putem fi mândri, știm că suntem buni. Îi rog din nou pe fani să ne ajute, cred că următoarele două meciuri sunt cruciale pentru sezonul din EuroCup", a declarat baschetbalistul.

În actualul sezon, Andrija Stipanovic a jucat în toate partidele din EuroCup și înregistrează medii de 11.2 puncte, 4.0 recuperări și 1.3 pase decisive.

Comenteaza