Stoican: dacă vom avea aceeaşi determinare ca în ultimele meciuri ar fi nedrept să venim fără cele trei puncte

Stoican: dacă vom avea aceeaşi determinare ca în ultimele meciuri ar fi nedrept să venim fără cele trei puncte
Antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, Flavius Stoican, crede că dacă formaţia sa va arăta determinarea din ultimele meciuri "ar fi nedrept să venim fără cele trei puncte".

„Ne aşteaptă o partidă dificilă, cu un adversar care se află într-o creştere de formă. Cel puţin în ultimele patru partide, CFR a avut două victorii şi două rezultate de egalitate. Sper să facem tot ce ne stă în putinţă să venim cu maximum de puncte. Dacă vom arăta aceeaşi determinare ca în partidele anterioare, cred că ar fi nedrept să nu venim cu toate cele trei puncte. E un meci deschis oricărui rezultat, nu cred că vreuna dintre echipe e favorită", a declarat Falvius Stoican, antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, preluat de site-ul oficial al echipei de fotbal.

"Mi-aş dori ca la finalul partidei să ne putem privi în ochi şi să spunem că am făcut tot ce ne stă în putinţă pentru a câştiga acest meci. Nu mi-am stabilit un anumit număr de puncte. Dacă vom trece cu bine de meciul cu CFR, moralul nostru ar fi fantastic şi apoi la următoarele meciuri plecăm ca favoriţi, cel puţin din calculul hârtiei", a declarat Stoican.

Meciul dintre CFR Cluj şi Dinamo Bucureşti se va disputa astăzi, de la ora 21.30, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" şi face parte din cadrul etapei a 14-a din Liga I de fotbal.

 

Comenteaza