Străinii salvează CFR-ul? Mureșan confirmă negocierile. "Sunt interesați să ne ajute!"

Străinii salvează CFR-ul? Mureșan confirmă negocierile.
Salvarea echipei CFR 1907 Cluj ar putea veni din partea unor fonduri de investiții din străinătate, recunoaște președintele Iuliu Mureșan.

"Feroviarii" sunt neplătiți de o jumătate de an, iar antrenorul Vasile Miriuță a părăsit deja Clujul, cu destinația Ungaria, unde o va pregăti pe Győr. Președintele clubului, Iuliu Mureșan, aduce vești bune și anunță că salvarea echipei ar putea veni din partea unor investitori străini. Negocierile încep săptămâna aceasta.

"Fotbalul la Cluj nu se termină, suntem pe locul 2 și sper să facem maxim de puncte în etapele următoare. Miriuță a imprimat un stil de joc fantastic echipei, ne-a unit pe toți, a creat un grup minunat. Din păcate, n-am avut argumente să-l conving să rămână. E posibil ca în meciurile următoare să stea pe bancă Alin Minteuan sau Feri Dican. Nu mă prea gândesc la acest aspect, mă gândesc cum să rezolv situația financiară. Apoi, vom găsi și un antrenor, nu e asta o problemă.

Se arată ceva, nu chiar în zare, ci mai aproape. O să avem ceva discuții, chiar săptămâna aceasta, cu cineva de afară. Sunt mai multe fonduri și persoane interesate să ne ajute. Sper să ne iasă cât mai repede și să rezolvăm problemele, fiindcă asta este cel mai important, până la urmă", a declarat Mureșan, la microfonul Look TV.

Fonduri de investiții din Rusia și Elveția

Interesant este faptul că declarația lui Mureșan este confirmată de presa internațională. Site-ul tuttomercatoweb.com notează că două fonduri de investiții analizează varianta CFR Cluj. 

"CFR Cluj, club cunoscut în "Cizmă" atât pentru jucătorii italieni care au evoluat acolo, cât și pentru performanțele din Liga Campionilor, traversează o perioadă nefastă din punct de vedere economic. Fotbaliștii sunt neplătiți din luna iulie, iar clubul riscă să dispară! Echipa a devenit interesantă pentru două fonduri de investiții, unul din Rusia și un altul din Elveția", subliniază jurnalistul Giussepe Granieri.

CFR Cluj e pe locul 2 în Liga I după 15 etape, cu 32 de puncte, cinci mai puține decât liderul Steaua.

Comenteaza