"Studenții" au revenit în țară după cantonamentul din Austria: "Suntem optimiști pentru ceea ce urmează"

"Studenții" au revenit în țară după cantonamentul din Austria: "Suntem optimiști pentru ceea ce urmează"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Universitatea Cluj a încheiat și cel de-al doilea stagiu de pregătire al verii și așteaptă cu nerăbdare startul noului sezon al Superligii.

După două cantonamente, în Slovacia și Austria, "Șepcile roșii" au revenit în România și sunt cu gândul la prima runda a noii stagiuni. Elevii lui Toni Petrea au avut parte de amicale tari în cadrul celor două stagii de pregătire și și-au setat obiective îndrăznețe pentru sezonul ce stă să înceapă.

"Ne-am întors obosiți, dar e normal. Suntem bucuroși că ne-am întors sănătoși și pregătiți. Majoritatea adversarelor au fost campioane, deci au fost teste bune și benefice pentru noi. Mă simt bine, încă nu realizez că sunt acasă.

Suntem o echipă bună, experimentată, cred că o să ne integrăm bine. Suntem optimiști pentru ceea ce urmează. Sunt multe echipe care tind la play-off, noi sperăm, dar nu vrem să aruncăm vorbe. Țelul e să ne batem cu cei mai buni și să fim greu de învins.

Aștept să joc pe Cluj Arena, m-am întors acasă și sper să fie de bun augur. Derby-urile cu CFR le-am trăit doar din tribune, alături de suporteri, deci aștept să fiu și în teren. Sperăm să fie stadionul plin și să îi batem", a spus Bogdan Mitrea la revenirea în România.

"Încă nu am luat contact cu Clujul așa cum trebuie, însă din ce am auzit sigur va fi o experiență frumoasă. Pe băieți îi cunosc, e o trecere destul de ușoară, ne mai rămâne doar să reușim un sezon mult mai bun decât precedentul.

Craiova e o echipă cu suporteri, însă Clujul din ce știu și ce am văzut e la fel, suporterii sunt înfocați, îi așteptăm să ne susțină și ne dorim să le oferim rezultate pozitive în fiecare etapă.

Play-off-ul e un obiectiv îndrăzneț, însă cred că dacă vom face tot ce am stabilit în cantonament ar fi posibilă o clasare acolo. Mister are experiență în prima ligă, e un tactician bun. Jucătorii de aici au și ei experiență și cred că asta ne va ajuta", a declarat și Bogdan Vătăjelu.

Universitatea Cluj va debuta în noul sezon al Superligii cu o deplasare la Ploiești, pe terenul Petrolului. Partida e programată duminică, 16 iulie, de la 18:30.

Comenteaza