Video “Studenții”, cu gândul la victorie înaintea meciului cu RIpensia: “Obiectivul nostru e să facem un joc bun și să scoatem un rezultat pe măsura jocului”

“Studenții”, cu gândul la victorie înaintea meciului cu RIpensia: “Obiectivul nostru e să facem un joc bun și să scoatem un rezultat pe măsura jocului”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj a prefațat duelul pe care echipa sa îl va disputa duminică la Timișoara, împotriva unei alte formații de tradiție aflate în Grupa A a play-out-ului Ligii a 2-a.

După remiza cu Pandurii Târgu Jiu de pe teren propriu, “Șepcile roșii” speră la un succes pe terenul Ripensiei. Costel Enache a prefațat duelul cu timișorenii, pe care îi consideră bine organizați, însă își dorește ca elevii săi să revină cu toate cele trei puncte din Banat.

“Cred că va fi un meci îndârjit. Adversarul în general are această caractersitcă, o echipă de luptă, o echipă bine or ganizată, cu tonus și destul de agresivă. Au rezultate destul de constante în ultima perioadă. Arată o formă bună. Asta mă îngrijorează puțin. Sper să ne regăsim liniștea. Au fost ceva schimbări în cadrul clubului și cu toții ne-am abătut puțin atenția de la ce avem de făcut. Sper să ne fi revenit și să ne vedem în continuare de drumul nostru. E important pentru noi jocul ca și dinamică, dar e foarte important și rezultatul. Obiectivul nostru e să facem un joc bun și să scoatem un rezultat pe măsura jocului.

Sper că ei conștientizează cu toții, și eu la fel, că atâta timp cât nu avem atitudinea și concentrarea necesară, fotbalul face o egalitate între oricine, cu atât mai mult între noi și Ripensia sau Pandurii. E nevoie de concentrare, de responsabilitate și e nevoie ca toată energia să o aducem pe teren. Avem exemple și nu suntem primii care pățim așa. Fotbalul te pedepsește atunci când nu dai 100% din energia ta”, a declarat antrenorul pentru fcucluj.ro

Costel Enache a vorbit despre situația lui Daniel Novac. ”E destul de greu pentru el să revină. Are o perioadă foarte lungă de absență, dar îl văd un băiat motivat, foarte serios. Știu că este un profesionist. Vedem cu decurge partea de antrenament, dacă poate ajunge la un nivel fizic bun pentru joc, pentru că altfel riscăm și punem echipa într-o situație delicată și pe el îl expunem inutil.

Eu încerc să fac lucrurile cu o logică. E bine să știm care este potențialul fiecărui jucător. Încerc la fiecare să fac o evaluare, să îl aduc în teren și să-i dau șansa să arate că e un component bun pentru echipa noastră, pentru viitor, că poate ajuta echipa și că are calitate. Fiecare dintre băieți trebuie să înțeleagă lucrul acesta și atunci când apar momente de astea încerc ca fiecare dintre jucătorii noștri să aibă posibilitatea asta”, a spus tehnicianul.

Partida dintre Universitatea Cluj și Ripensia Timișoara se va disputa duminică, de la 11:00. 

loading...
Comenteaza