”Studenții”, încrezători înaintea partidei cu Ripensia: “Nu concepem să nu câștigăm”

”Studenții”, încrezători înaintea partidei cu Ripensia: “Nu concepem să nu câștigăm”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Universitatea Cluj speră să continue seria bună și împotriva formației de pe malul Begăi, împotriva căreia a întâmpinat probleme în ultimele sezoane.

“Șepcile roșii” reiau lupta din campionat după o serie de trei succese consecutive, fără gol primit. În absența lui Erik Lincar, care s-a confruntat cu probleme personale, preparatorul fizic Cristian Panduru a prefațat jocul împotriva Ripensiei.

”Suntem încrezători, venim după o perioadă foarte bună, în care am câștigat și nu am luat gol. Suntem pe un drum bun, chiar dacă unii nu au crezut în noi. Întâlnim o echipă bună, o urmărim de foarte mult timp, știm ce joacă, dar staff-ul are încredere în jucători și cred că vom face o partidă bună și vom lua toate punctele.  

Avem un mare atuu, nu se mai joacă pe Electrica, ci pe Dan Păltinișanu. Lotul este o adevărată familie, nu cred că trebuie să mai venim noi cu ceva, ei sunt foarte concentrați și ei dau 100%. Nu îi sperie nimic. Nu contează cu cine jucăm, noi trebuie să ne facem jocul. Suntem la un club mare și asta îi motivează.

Noi ca și antrenori ne dorim ca ei să facă pasul spre un nivel mai înalt. Respectăm adversarul, însă nu concepem să nu câștigăm. Urmează patru meciuri importante. Dacă suntem deștepți putem să tranșăm lupta măcar până în iarnă. Nu ne dorim neapărat locul 1, deși dacă vom fi acolo ne vom bucura. Dar dacă vom luat toate punctele stăm liniștiți la iarnă”, a declarat Panduru.

În plus, preparatorul fizic al “Șepcilor roșii” a dezvăluit și momentul în care Universitatea Cluj va juca din nou acasă. ”Din câte știu vom juca cu Brașovul acasă. Jucătorii au decis să joace cu Dejul la Bistrița. Terenul nu este încă în cele mai bune condiții și am decis să nu riscăm.

Ne-a mers bine la Bistrița și continuăm acolo, meciul cu Unirea Dej fiind unul important. Când jucătorilor le merge bine undeva continuă pe acel drum și de aceea i-am lăsat să aleagă. Dar dacă terenul era foarte bun și nu exista riscul să îl rupem, cu siguranță jucam acasă”, a spus Cristian Panduru.

Mai mult, Panduru a vorbit și despre posibila demisie a președintelui și despre finanțele clubului. “Domnul Răduță a vorbit cu băieții, le-a spus despre ce e vorba. Nu a dat foarte multe detalii, nu cred că suntem în măsură să discutăm despre ce se întâmplă la nivel înalt. Noi încercăm să avem rezultate și încercăm să ne facem bine nouă, orașului și oamenilor care cred în noi.

Jucătorii și-au primit salariile și urmează să primească prima pentru meciul cu Slobozia. Nu sunt probleme, chiar dacă au fost întârzieri cu celelalte prime, jucătorii se pregătesc foarte bine și suntem mândri de ce au realizat. Avem un lot care cred că peste 2-3 ani va ajung sus de tot”, a explicat preparatorul fizic al formației clujene.

Partida dintre Universitatea Cluj și Ripensia Timișoara se va disputa vineri, de la 17:30.

Comenteaza