"Studenții" insistă pentru Valentin Gheorghe: "Propunerea financiară de la U Cluj pare cea mai atractivă"

"Studenții" insistă pentru Valentin Gheorghe: "Propunerea financiară de la U Cluj pare cea mai atractivă"
| Foto: digisport.ro

Echipa pregătită de Ioan Ovidiu Sabău speră să poată obține semnătura fostului internațional de tineret.

Plecat de la FCSB, Valentin Gheorghe este curtat intens de cluburile din Superligă, printre care se numără și Universitatea Cluj, dar și Petrolul Ploiești sau FC Voluntari. În plus, jucătorul este atras și în Orient, de echipe din Turcia și Arabia Saudită.

Cu toate acestea, cea mai bună ofertă din punct de vedere financiar pe care V. Gheorghe a primit-o este din partea "studenților", după cum chiar mijlocașul recunoaște.

"Glumind puțin, am devenit un om căutat! Am pe masă 5 propuneri, trei de la echipe de Superligă și două din străinătate, una din Turcia și una din zona arabă. Cred că mâine semnez pentru că îmi doresc să revin cât mai repede în iarbă.

U Cluj, Petrolul și Voluntari mi-au transmis oferte sensibil egale, dar voi alege, în primul rând din punct de vedere sportiv.

Propunerea financiară de la U Cluj pare totuși cea mai atractivă, Petrolul ar însemna acasă, iar FC Voluntari îmi oferă, parcă, cel mai mult timp de joc. Alegerea e dificilă, eu m-am decis în proporție de 80-90% iar mâine, cred, voi semna contractul", a explicat jucătorul pentru Playsport.

În actualul sezon, Valentin Gheorghe (26 de ani) a strâns doar 49 de minute pentru FCSB, în Superligă și în preliminariile UEFA Conference League.

Comenteaza