"Studenţii" plătesc scump incidentele de la baraj. Clubul, amendat cu 21.000 de euro. Plus patru meciuri fără spectatori

"Studenţii" plătesc scump incidentele de la baraj. Clubul, amendat cu 21.000 de euro. Plus patru meciuri fără spectatori
| Foto: realitateasportiva.net/

Formația clujeană a fost pedepsită de Federația Română de Fotbal (FRF) pentru incidentele petrecute la finalul meciului cu CF Hermannstadt, din manșa tur a barajului pentru promovare: 100.000 de lei amendă și patru meciuri cu tribunele goale.

Comisia de disciplină a FRF a decis, miercuri, să sancționeze FC Universitatea cu o penalitate de 100.000 de lei și cu disputarea a patru meciuri cu porțile închise. Sancțiunile au fost aplicate atât pentru incidentele violente de la finalul jocului cu Hermannstadt, cât și pentru materialele pirotehnice introduse în stadion de fani.

Sancțiunile vin la o lună după primul meci al barajului de promovare. FRF a dictat sancțiunile pentru evenimentele petrecute la finalul partidei, când un suporter a intrat în teren și s-a îndreptat către peluza clujeană.

Ulterior, mai mulți fani au intrat pe pista de atletism a stadionului și s-a ajuns la o confruntare cu forțele de ordine. Unul dintre jandarmii prezenți a fost lovit cu un scaun și internat la terapie intensivă, dar a fost externat între timp și se află acum în afara oricărui pericol.

Mai multe detalii despre incidente, AICI.

De asemenea, într-un dosar separat, clubul clujean a mai primit o amendă, de 7.500 de lei, pentru comportamentul suporterilor la meciul retur, disputat la Sibiu.

loading...
Comenteaza