“Studenţii”, pregătiţi să dea lovitura cu Dinamo. “Vrem să câştigăm!”. Pregătiri pentru un meci special

“Studenţii”, pregătiţi să dea lovitura cu Dinamo. “Vrem să câştigăm!”. Pregătiri pentru un meci special
Deşi nu traversează o perioadă prea bună, clujenii anunţă că sunt pregătiţi să recupereze punctele pierdute cu Astra printr-o victorie contra „câinilor roşii”.

Meciurile dintre „U" şi Dinamo au fost în ultimele două sezoane adevărate capete de afiş. Situaţia s-a schimbat între timp, după ce clujenii au devenit o echipă de pluton, iar dinamoviştii, în ciuda unui start bun, au intrat într-o veritabilă criză de formă. „U" şi Dinamo sunt la egalitate de puncte, 11, după opt etape, cu menţiunea că bucureştenii au un joc mai puţin disputat.

Cele două echipe se vor înfrunta în această seară, pe Cluj Arena, de la ora 21:30, într-un meci transmis în direct de Digisport şi în format live-text pe ziuadecj.ro.

Înfrângerea cu Astra Giurgiu, venită pe finalul unui meci spectaculos, a fost disecată în ultimele zile de antrenorul Cristi Dulca. Acesta a declarat că a avut o şedinţă cu elevii săi cărora le-a explicat erorile care au dus la primul insucces de pe teren propriu din acest sezon. Dulca e convins că „U" nu va fi victimă sigură în calea „câinilor", în foame de puncte după două eşecuri consecutive, şi anunţă că va juca la victorie în această seară.

„Meciul cu Astra se putea încheia şi cu victoria noastră sau chiar la egalitate. Cred că un egal era, totuşi, mai echitabil. Am avut şi noi ocazii imense şi la 1-1 şi la 1-2, aşa că o remiză cred că mulţumea pe toată lumea. Am avut o şedinţă lungă cu băieţii, am revăzut meciul de mai multe ori, aşa că ne-am dat seama unde am greşit şi ce putem îmbunătăţi. Întâlnim acum Dinamo Bucureşti, care rămâne o forţă indiferent de ultimele rezultate. Nu poţi spune că Dinamo nu are soluţii, întodeauna au avut un lot numeros şi bine închegat. Noi vrem să câştigăm, acesta e obiectivul nostru la fiecare meci", a spus Cristi Dulca. Antrenorul speră ca în această seară să aibă parte de un stadion cât mai populat şi a lăudat atitudinea fanilor prezenţi la jocul cu Astra, care au aplaudat echipa la final, în ciuda înfrângerii. „A fost foarte mulţi oameni cu Astra, cred că a fost cea mai mare audienţă din acest sezon, sper ca acum, cu Dinamo să fie şi mai mulţi. Sprijinul publicului contează enorm de mult pentru mine şi pentru băieţi. Chiar le-am spus jucătorilor că ceea ce s-a întâmplat după înfrângerea cu Astra nu vor găsi pe multe stadioane, să fii aplaudat în ciuda rezultatului. Sper ca acum să le oferim fanilor motive de bucurie", a mai spus Dulca.

Probleme pe banda dreapta

„Studenţii" se confruntă şi cu două probleme serioase de lot înaintea meciului de azi. Dulca se vede, practic, în situaţia de a nu putea conta pe doi oameni pentru banda dreaptă a mijlocului terenului, în condiţiile în care Paulinho e suspendat pentru cumul de cartonaşe, iar Ionuţ Năstăsie e accidentat. Cel mai probabil, antrenorul îl va utiliza în acea zonă pe Georgian Tobă, însă există şi varianta urcării lui Plamen Krumov la mijloc, iar în zona dreaptă a apărării să apară Raul Ciupe. O altă modificare faţă de jocul cu Astra Giurgiu ar putea fi titularizarea lui Valeriu Lupu în locul lui Eduard Nicola, ultimul destul de ezitant la ultimele două partide.

„Şepcile roşii" ar putea începe jocul în următoarea formulă de echipă: Balauru - Krumov, Erico, Paraskevas, Lupu - Pătraşcu, Muzac - Tobă, Dinu, Alex Dos Santos - Dinu.

Meciul dintre „U" şi Dinamo se va juca în această seară, de la ora 21:30, în direct la Digisport şi live-text pe ziuadecj.ro. Biletele la acest joc au preţuri cuprinse între 15 şi 45 de lei, în funcţie de zona stadionului, iar azi vor fi comercializate până la ora 20:00.

8 puncte

a obţinut Universitatea în ultimele patru partide contra celor de la Dinamo, disputate de la promovarea echipei în Liga I. 7


Miting înainte de meci

Fanii Universităţii vor organiza un nou marş înaintea partidei de azi, contra „câinilor roşii". Suporterii şi-au dat întâlnire la ora 17:00, pe Bulevardul Eroilor, urmând ca două ore mai târziu să plece spre Cluj Arena, după ce vor ajunge şi fanii prezenţi la jocul dintre „U" Jolidon şi Murat Paşa Belediyesi, din preliminariile Ligii Campionilor la handbal feminin. Suporterii au început în urmă cu câteva săptămâni protestele împotriva Anamariei Prodan, căreia i-au cerut să plece de la conducerea clubului.

 

 

Etichete
Comenteaza