"Studenții" revin acasă cu un succes. U-BT câștiga meciul 3 al finalei Ligii Naționale

"Studenții" revin acasă cu un succes. U-BT câștiga meciul 3 al finalei Ligii Naționale
| Foto: facebook.com/ubtcluj

Echipa antrenată de Mihai Silvășan a învins CSM Oradea, scor 80-70, și a redus diferența la general. 

"Studenții" au început excelent jocul, cu un parțial de 10-0, însă oaspeții au răspuns imediat și au preluat conducerea după un run de 12-0. Partida a stat apoi sub semnul echilibrului, iar după 10 minute orădenii conduceau cu 28-26.

Împinși de la spate de tribune, clujenii au menținut un ritm bun, însă nu au reușit să preia conducerea. Cu toate acestea, efortul elevilor lui Mihai Silvășan a dat în cele din urmă roade, iar la pauză scorul era egal, 43-43.

U-BT a avut un start lansat după revenirea de la cabine și a reușit un run de 8-1. Chiar dacă aruncările libere au rămas marea slăbiciune a gazdelor, cu 10 minute înainte de final, clujenii conduceau cu 61-51.

Energia fanilor din BT Arena i-a impulsionat pe "studenți", care au menținut ritmul bun, au reușit să reziste presiunii puse de adversari și chiar au mărit ecartul. Astfel, clujenii s-au impus cu 80-70 și au redus scorul la general, CSM Oradea fiind în avantaj, 2-1.

Cel mai bun marcator al echipei clujene a fost Leo Meindl (20 de puncte, 5 recuperări), urmat de Patrick Richard (11 puncte, 6 recuperări, 6 pase decisive) și Jalen Jones (11 puncte, 3 recuperări). 

Comenteaza