"Studenții" se așteaptă la un meci complicat cu FC Botoșani: "O echipă care nu mai are nimic de pierdut"

"Studenții" se așteaptă la un meci complicat cu FC Botoșani: "O echipă care nu mai are nimic de pierdut"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Revenit recent după o accidentare, Dorinel Oancea, a prefațat întâlnirea din prima etapă a play-out-ului Superligii.

Universitatea Cluj începe a doua parte a campionatului în compania ultimei clasate. Chiar dacă "studenții" au învins recent FC Botoșani chiar pe Cluj Arena, Dorinel Oancea se așteaptă la un joc dificil contra trupei lui Bogdan Andone. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

"A fost destul de apăsătoare primele două zile după meci (n.r. - jocul cu FC Voluntari). Acum trebuie să mai vedem ce putem obține. Avem Cupa României, barajul pentru cupele europene, nu trebuie să uităm că sunt obiective importante.

Am făcut o analiză, dar trebuie să uităm acel meci. Urmează FC Botoșani, o echipă care nu mai are nimic de pierdut. Cel mai dureros e că am depins doar de noi și nu am putut atinge obiectivul.

Dar cele două care ne-au rămas sunt foarte importante și trebuie să ne luăm revanșa în fiecare săptămână. Va trebui să fim foarte atenți, să fim o echipă agresivă și să câștigăm mâine. Trebuie să fim foarte bine și să respectăm planul tactic", a declarat jucătorul.

Universitatea Cluj și FC Botoșani se vor întâlni vineri, de la 17:30. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Botoșani!

Comenteaza