"Studenții" vor să răzbune în Cupă eșecul cu Petrolul: "Îmi doresc să ștergem impresia pe care am lăsat-o la ultimul joc"

"Studenții" vor să răzbune în Cupă eșecul cu Petrolul: "Îmi doresc să ștergem impresia pe care am lăsat-o la ultimul joc"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj a anunțat că obiectivul echipei sale este calificarea în faza următoare a Cupei României.

După ce au pierdut la Ploiești, într-un meci în care au lăsat o impresie negativă, "Șepcile roșii" se pregătesc de un meci tare în cea de-a doua competiției internă. Universitatea Cluj primește vizita Rapidului, iar miza este calificarea în faza următoare a Cupei României.

Eugen Neagoe speră la o evoluție diferită față de cea din meciul cu Petrolul și a anunțat că victoria și calificarea sunt obiectivele echipei clujene în partida cu Rapid.

"Suntem în fața unui joc important, atât pentru noi, cât și pentru adversarii noștri de mâine seară. Noi ne dorim să mergem mai departe, cu siguranță același lucru îl doresc și cei de la Rapid. Este o competiție importantă, tratăm cu mare seriozitate acest joc.

Îmi doresc să ștergem, dacă se poate, impresia pe care am lăsat-o la ultimul joc. A fost probabil cel mai slab joc de când sunt eu la Cluj. Nu mă așteptam să jucăm așa modest. Trebuie să fim conștienți că avem trei jocuri importante.

Mă aștept la o reacție bună din partea echipei. Întâlnim un adversar valoros, au avut rezultate bune. Jucăm în fața propriilor suporteri, ei au fost întotdeauna lângă noi, ne-au ajutat și aș vrea să plece bucuroși acasă.

Știu că în același timp va fi un joc foarte importat de baschet. Le urez succes colegilor noștri. Două echipe din clubul nostru au mâine seară meciuri importante. Din ce știu eu, Cupa este un obiectiv important pentru Rapid. Eu îmi doresc să nu le dăm șansa să meargă mai departe", a declarat Eugen Neagoe.

Partida dintre Universitatea Cluj și Rapid, din Cupa României, este programată joi, de la 20:00.

Comenteaza